ZORAN MARJANOVIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA: Ništa od puštanja na slobodu, uskoro nova optužnica!
Foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

OTKRIVAMO!

ZORAN MARJANOVIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA: Ništa od puštanja na slobodu, uskoro nova optužnica!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Više tužilaštvo u Beogradu uskoro bi trebalo da okonča dopunu istrage i ponovo podigne optužnicu protiv Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo supruge i pevačice Granda Jelene Marjanović, saznaje Kurir.

Marjanović se u pritvoru nalazi punih devet meseci, a poslednje rešenje od 8. juna, kojim mu je produžen pritvor za još mesec dana, ukinuo je Apelacioni sud. U obrazloženju odluke navedeno je da se uvažene žalbe Marjanovićevih branilaca u kojima je navedeno da prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odluku o produženju pritvora.

To međutim, ne znači da će Marjanović biti pušten na slobodu, već da će o produživanju pritvora ponovo odlučivati Viši sud.

- Apelacioni sud je naložio Višem sudu da ponovo odlučuje o pritvoru i da za svoju odluku navede jasne i argumentovane razloge - izjavila je portparolka Apelacionog suda Mirjana Piljić.

Podsećamo, Zoran Marjanović koji je jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice, već 9 meseci se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu. Nesrećna pevačica je pronađena u kanalu sa višestrukim povredama glave, a njen slučaj je i dalje obavijen velom misterije.

foto: Aleksandar Jovanović, Privatna Arhiva

Jelena je otišla da džogira, dok ju je Zoran, navodno, čekao s Janom na početku nasipa. Marjanović je uhapšen 16. septembra prošle godine, a u međuvremenu je protiv njega podignuta optužnica.

J. S.

Zoranov branilac poručuje

Vreme je da se stavi tačka na ovaj predmet

Advoakt Stefan Jokić, jedan od Marjanovićevih branilaca, kazao je da je odluka Apelacionog suda bila očekivana. - Vreme je da se stavi tačka na predmet. Ne postoji osnov sumnje da je Marjanović počinio delo, posebno nakon svedočenja njegove ćerke Jane - kazao je Jokić za Kurir, napominjući da je juče podneo Višem sudu još jedan zahteva za ukidanje pritvora Marjanoviću.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li su ovo ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track