NEZAPAMĆEN UŽAS U POŽAREVCU! Obećao prijatelju da će mu čuvati maloletne sinove, a onda ih mesecima SEKSUALNO UZNEMIRAVAO I SNIMAO!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

određen mu pritvor

NEZAPAMĆEN UŽAS U POŽAREVCU! Obećao prijatelju da će mu čuvati maloletne sinove, a onda ih mesecima SEKSUALNO UZNEMIRAVAO I SNIMAO!

Crna Hronika -

Osnovno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je u utorak optužnicu protiv Milana S. (54) iz Požarevca, uhapšenog početkom maja zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i snimao tokom seksualnog odnosa dvoje tinejdžera starih 14 godina.

Kako se navodi u saopštenju požarevačkog tužilaštva, optužni predlog podignut je zbog nedozvoljenih polnih radnji.

"U njemu je predloženo produženje pritvora u kome se okrivljeni načazi od 7. maja, kao i da se istom izrekne jedinstvena kazna zatvora u trajanju od tri godine i 10 meseci, kao i mera bezbednosti i zabrana približavanja i komunikacije sa maloletnim oštećenim u trajanju od tri godine", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je, kako se veruje, učenicima srednje škole izdavao u zakup sobu na spratu porodične kuće.

Prethodno je sa njihovim ocem, svojim prijateljem, napravio dogovor da se o njima brine.

Umesto da to i radi, osumnjičeni je u više navrata nad dečacima vršio nedozvoljene polne radnje.

Milan S. se tereti da je dvojici dečaka, kojima je izdavao sobu, nudio da imaju polne odnose sa njim, a da zauzvrat ne plaćaju kiriju.

Po optužnom predlogu, Milan S. je, sa spuštenim donjim vešom, šetao po kući i dečacima kazao da bi voleo da ih pomiluje.

Dečacima je pokazivao polni organ, nakon čega im je tražio da ih oralno zadovolji.

Njemu je prilikom hapšenja zaplenjen računar sa četiri hard-diska, kao i 22 CD-a koji su odneti na veštačenje, a za koje se sumnja da sadrže snimke dečje pornografije.

On je, inače, već robijao 7,5 godina zbog napastvovanja svoje ćerke.

Kurir.rs/Blic/G. P./Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track