ZVAO ME JE DOK GA JE GLEDAO KROZ PROZOR KAKO PIJE I DOPISUJE SE: Majka transvestita ubice otkriva JEZIVE DETALJE kobne večeri!
Foto: Vlada Sporčić

OČAJNA

ZVAO ME JE DOK GA JE GLEDAO KROZ PROZOR KAKO PIJE I DOPISUJE SE: Majka transvestita ubice otkriva JEZIVE DETALJE kobne večeri!

Crna Hronika -

Dragica Radivojević priča o odnosu svog sina sa ubijenim studentom Markom Radovićem i kaže da je među njima postojala velika ljubav

- Marko je prva osoba koja je prihvatila mog sina takvog kakav jeste. Goran je bio ludo zaljubljen u njega, voleo ga je i trpeo je i njegovo iživljavanje. Tri dana pre zločina ga je zvao da se vide u parku, nije mu dao više da dolazi u Zemun, pa ga je nasred parka udario, što smo mi prijavili policiji.

Ovo za Kurir priča Dragica Radivojević, majka uhapšenog Gorana Abdulova, koja je nakon hapšenja sina ostala sama u porodičnom domu u Železniku.

- Moj sin je diskriminisan i napadan godinama zbog toga što je takav, emotivna duša zarobljena u pogrešnom telu. Davao je oglase i upoznao tako Marka, počeli su da se zabavljaju. Dolazio je kod nas godinama, spavao ovde, jeo, prala sam mu veš. Goran mu je davao novac, nosio mu je krišom hranu. Kad je Marko počeo da ga kinji i da pije, isterala sam ga i govorila Goranu da ne ide tamo. On je samo ponavljao: "Mama, ja ga volim, molim te, makar da ga vidim" - kroz suze kaže Radivojevićeva.

Osumnjičeni Goran Abdulov
Osumnjičeni Goran Abdulovfoto: Privatna Arhiva

Nakon očeve smrti, Abdulov je uz majčinu pomoć krenuo na hormonske terapije i trebalo je da uskoro obavi promenu pola.

- Goran je godinama odlazio kod psihijatra i endokrinologa. Brinem se jer su njegovi lekovi ostali kod kuće, a mora redovno da ih pije. On je moje dete i ja sam ga prihvatila. Drugi sin mi je u Domu u Sremčici, Goran se brinuo o njemu, dovodio ga ovde i ne znam kako ću sada kad ga nema. Zvao me je, rekao da je priznao zločin i da će biti u pritvoru, a ja bih volela da mu nekako dostavim lekove - priča majka uhapšenog.

majka sa Goranovom perikom
majka sa Goranovom perikomfoto: Vlada Sporčić

Radivojevićeva kaže da se Goran kobne večeri iskrao iz stana i otišao u Zemun, ali da joj se javio i rekao da ide tamo.

- Zvao me je i dok ga je gledao kroz prozor i govorio mi da vidi da pije i dopisuje se. Kad je ušao u stan, Marko ga je napao, on je dograbio nož i izbo ga. Došao je kući, bio je mokar i krvav, plakao je i pričao da se moli da Marko preživi jer bez njega i mene neće moći. Ujutru kad je video vest da je ovaj umro, kukao i je i jaukao, a ja sam ga tešila - ispričala nam je majka.

Dobija pretnje "Proći ćeš kroz pakao"

Dragica Radivojević, majka uhapšenog Gorana Abdulova, za Kurir kaže da otkako se zločin dogodio, ona dobija pretnje. - Zvali su me telefonom i rekli: "Proći ćeš kroz pakao." Prijavila sam to policiji i mnogo se bojim osvete. Mog sina su diskriminisali i napadali i ranije, a ja sam sada ostala sama i ne znam šta ću bez njega - kroz suze priča Radivojevićeva.

(Kurir.rs/J.I./ Foto: Vlada Šporčić/ privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track