Najnovije vesti

NOVI DETALJI SUROVOG UBISTVA Prijatelj ubijenog: Marko u početku nije znao da je Jovana TRANDŽA, strahovao je za život
Foto: Privatna Arhiva

svedok otkriva

NOVI DETALJI SUROVOG UBISTVA Prijatelj ubijenog: Marko u početku nije znao da je Jovana TRANDŽA, strahovao je za život

Crna Hronika

Ogorčen sam zbog neistina koje su plasirane da bi od ubice napravile žrtvu, kaže za Kurir drug Marka Radovića (24), studenta iz Nevesinja, kog je prošle nedelje ubio transseksualac Goran Abdulov (34)

Marko se na internetu dopisivao sa ženom po imenu Jovana. Ubrzo su se upoznali i počeli da se viđaju. Marko je tek posle nekoliko meseci otkrio da je Jovana u stvari muškarac koji se zove Goran Abdulov. Tada je saznao i da se navodna Jovana bavi prostitucijom, odatle i objašnjenje kako je Goran tako dugo uspeo da sakrije od Marka da je transvestit.

Ove tvrdnje izneo je u razgovoru za Kurir prijatelj Marka Radovića (24), studenta iz Nevesinja, koga je prošle nedelje u iznajmljenom stanu u Zemunu ubio transvestit Goran Abdulov (34).

kuća u kojoj se desio zločin
kuća u kojoj se desio zločinfoto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Prijatelj žrtve, koji je insistirao na anonimnosti, revoltiran je zbog, kako kaže, neistina koju su plasirane u javnosti nakon Markovog ubistva.

Nije bio gej

- Kada je saznao sve o Goranu, Marko je prekinuo svaki kontakt i rekao mu da ne želi više da se viđaju. Međutim, Goran je već uveliko bio opsednut njime i počeo je da ga proganja i uhodi. Slao mu je poruke preteći da će ubiti i njega i sebe. Marko je mirno pokušavao da mu objasni da oni nisu ni u kakvoj vezi, kao i da želi da ima pravu devojku jer, pre svega, nije bio gej - tvrdi naš sagovornik i nastavlja:

- Nekoliko dana pre ubistva, Marko mi je priznao da se plaši Gorana jer su pretnje već postale ozbiljne. Dodatno ga je brinulo to što je saznao da je Goran ranije pokušao da ozbiljno naudi jednom dečku s kojim se viđao. Slučaj je zataškan, jer taj dečko nije znao Goranov pravi identitet.

Nikad ga nije udario

Naš sagovornik tvrdi da je dan uoči ubistva Marko policiji prijavio uznemiravanje. - Kobne nedelje Goran je došao, verujem, s ciljem da ga ubije. Nikakva "samoodbrana" nije bila u pitanju jer ga Marko nije tukao ni te večeri, ni ikad pre toga. Dokaz je da Goran nema nikakve povrede, niti ogrebotinu - tvrdi prijatelj nesrećnog mladića.

Bio je neiskvaren, a ne pijanica i žigolo

Prijatelj nesrećnog mladića ogorčen je zbog tvrdnji Goranove majke, koja je, kako kaže, braneći sina ubicu, od Marka napravila pijanicu, agresivca i žigola. - Marko je bio miran i neiskvaren mladić, a ne pijanica, žigolo ili makro, kakvim ga je opisivala majka ubice - kaže naš sagovornik.

(Kurir.rs/ Ivan Milićević/ Foto: Privatna arhiva/ Vlada Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...