TROJE UHAPŠENIH ZBOG SMRTI DEČAKA KOJI SE UTOPIO NA BAZENU U JAGODINI: Potraga za čelnikom hotela!
Foto: Adria Media TV

ISTRAGA

TROJE UHAPŠENIH ZBOG SMRTI DEČAKA KOJI SE UTOPIO NA BAZENU U JAGODINI: Potraga za čelnikom hotela!

Crna Hronika -

Iza brave Tužilaštvo je naložilo da se protiv dve osobe iz bosanskog udruženja Dečja radost, kao i dvojice odgovornih u hotelu "Alfa" u Končarevu podnesu krivične prijave

Jagodinska policija uhapsila je A. H. (31) i M. H. (52), odgovorna lica iz udruženja Dečja radost iz Bosne i Hercegovine, kao i M. A. (30), odgovorno lice hotela "Alfa", zbog sumnje da su odgovorni za pogibiju Riada Hasanovića (14), koji se utopio u hotelskom bazenu.

Policija intenzivno traga i za V. V. (31), još jednim čelnikom hotela "Alfa", koji je, kao i troje uhapšenih, osumnjičen da je počinio teško delo protiv opšte sigurnosti.

- Sumnja se da su sva četvorica osumnjičenih propustila dužan nadzor nad decom, kao i da nisu primenili mere zaštite na bazenu, zbog čega se, kako se sumnja, utopio dečak Riad Hasanović (14) iz BiH - navedeno je u policijskom saopštenju.

Uhapšenima je po nalogu tužilaštva određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti sprovedeni na saslušanje.

Podsetimo, Hasanović se utopio tokom boravka u hotelu "Alfa", gde je s udruženjem Dečija radost bio u povratnoj poseti deci iz Jagodine.

- Tog dana su stigli i desi se takva tragedija. Roditelji, otac Seid i majka Mevlida, neutešni su, a vest o tragediji saopštio im je stric mališana. On je objasnio da je morao da popije lekove za smirenje kako bi im saopštio da im je sin nastradao - kazao je za Kurir jedan od komšija porodice Hasanović i dodao da je Riad bio veselo i dobro dete, kao i da se radovao poseti u Jagodini.

Prema njegovim rečima, još se ne zna da li se dečak sam udavio ili ga je neko od dece gurnuo u igri.

(Kurir.rs/J. R./foto: Fejsbuk)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track