ISEĆI ĆU TI DETE NA 13 KOMADA I DATI IH PSIMA: Kragujevčanin napisao da je pedofilija iznad 11 godina prirodna, a onda JEZIVE pretnje uputio majci koja ga je prijavila!
Foto: Printscreen/Facebook

STRAVIČNO

ISEĆI ĆU TI DETE NA 13 KOMADA I DATI IH PSIMA: Kragujevčanin napisao da je pedofilija iznad 11 godina prirodna, a onda JEZIVE pretnje uputio majci koja ga je prijavila!

Crna Hronika -

Kragujevčanin I.K. (41), pretio je na svom Fejsbuk profilu O.R., majci maloletne devojčice (11), da će joj dete iseći na 13 komada, a komade mesa dati psima. Inače, navodno on se predstavlja kao profesor engleskog jezika i književnosti.

Naime, O.R. ga je prijavila zbog sumnje da je pedofil, što je usledilo posle njegove poruke u jednoj javnoj grupi na Fejsbuku, gde je I.K. napisao da je "pedofilija sasvim opravdana i prirodna od 11. godina naviše".

foto: Printscreen/Facebook

Ona mu je poručila da se leči, na šta je on odgovorio da će "lečiti sa njenom maloletnom ćerkom". Posle ove prepiske usledio je niz uvreda, a potom i pretnje smrću koje je uputio I.K.

foto: Printscreen/Facebook

"Ti si bolesna jer proganjaš neistomišljenike", napisao je on uz niz pretnji šta će uraditi njenoj ćerki i poslednju rečenicu "Kome ti pretiš, završićeš u plastičnoj kesi sa neprepoznatljivim crtama licama", napisao je između ostalog ovaj Kragujevčanin.

Kada je saznao da ga je O.R. prijavila, uputio je stravične pretnje.

foto: Printscreen

"Ovo je satara kojom će tvoje dete biti ritualno isečeno na 13 komada, a nakon toga komadi mesa tvog deteta će biti bačeni psima. Ti ćeš biti naterana da to gledaš, a zatim će ti biti iščupana materica i bićeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna što si juče prijavila moj profil", napisao je I.K.

foto: Printscreen/Facebook

Ova njihova prepiska kružila je drutšvenim mrežama i grupama, a onda je osvanula jeziva odbrana jedne devojčice, koja ima 15 godina i već neko vreme se dopisuje sa njim.

foto: Printscreen/Facebook

"On je čovek kao i svi mi ostali i ne može da se ne brani. Ne valja kad neko ćuti i ignoriše, tada ispada da je maca pojela jezik, a ako se brani tada ispada da laje. Ja sama imam 15 godina i dopisujem se sa njim 3 meseca i ništa mi nije naudio! Sada što on iznese nešto u vezi istorije, a što je istina, što vama smeta, to je vaše. Samo nećete da prihvatite istinu", napisala je jedna devojčica na Fejsbuku.

Inače, samo na Fejsbuku ovaj Kragujevčanin ima čak 22 profila, a na društvenim mrežama je i ranije ostavljao komentare koji su izazivali lavinu negativnih komentara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track