IŠČUPAĆU TI MATERICU, A ĆERKU ĆU TI ISEĆI NA 13 DELOVA! U spektakularnoj akciji policije uhapšen PROFESOR MANIJAK IZ SJENICE
Foto: Profimedia

DOLIJAO

IŠČUPAĆU TI MATERICU, A ĆERKU ĆU TI ISEĆI NA 13 DELOVA! U spektakularnoj akciji policije uhapšen PROFESOR MANIJAK IZ SJENICE

Crna Hronika -

Policija u Sjenici uhapsila je I. K. (41), bivšeg profesora engleskog jezika, zbog pretnji i poruka koje je slao deci i njihovim roditeljima na Fejsbuku.

Kako saznajemo, I. K. je u proteklom periodu preko društvenih mreža slao ljudima poruke uznemirujućeg sadržaja, a poslednji put je majci devojčice (11) napisao "da joj ćerku treba iseći satarom na 13 delova".

Opirao se hapšenju

- Akcija hapšenja I. K. bila je veoma dramatična, pošto se on zaključao u stan kada je video policiju i nije hteo da otvori vrata. Takođe, njegovo hapšenje pokušali su da spreče članovi porodice I. K. Policija je tada otpočela pregovore sa osumnjičenim i posle dužeg ubeđivanja on je otvorio vrata i stavljene su mu lisice - kaže naš izvor.

Nakon hapšenja policija je pretresla njegov stan i pronašla laptop, tri mobilna telefona, fleš memoriju i štampač.

- Oduzeti predmeti poslati su u Beograd na veštačenje kako bi se utvrdilo da li na njima ima uznemirujućih poruka koje je slao, kao i drugog neprimerenog i nedozvoljenog sadržaja - kaže izvor.

Iščupaću ti matericu

Podsetimo, poruke bivšeg profesora duže vreme su kružile internetom i izazvale zgražavanje javnosti. Među porukama nalazi se i ona upućenoj majci maloletne devojčice.

- Ovo je satara kojom će tvoje dete biti ritualno isečeno na 13 komada, a onda će ti komadi biti bačeni psima. Ti ćeš biti naterana to da gledaš, a zatim će ti biti iščupana materica i bićeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna - napisao je profesor-manijak.

Uhapšenom I. K. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track