NOVI DETALJI ZAPREPASTILI SRBIJU! BRAT LAZAR PREDOSETIO TRAGEDIJU U KOVILJU: Božana ušla u sobu da proveri zašto sin i snaja ceo dan ne izlaze iz sobe, a onda je zatekla JEZIV PRIZOR
Foto: Dado Đilas

užas

NOVI DETALJI ZAPREPASTILI SRBIJU! BRAT LAZAR PREDOSETIO TRAGEDIJU U KOVILJU: Božana ušla u sobu da proveri zašto sin i snaja ceo dan ne izlaze iz sobe, a onda je zatekla JEZIV PRIZOR

Crna Hronika -

KOVILJ - Prava drama se odigrala u petak u Kovilju nakon što je Božana S. zatekla svog sina Dimitrija Stančića (38) i snaju Sanju Bajin (34) mrtve u njihovom krevetu!

Kako saznaju beogradski mediji, Božana je u noći između četvrtka i petka oko ponoći ušla u spavaću sobu jer joj je bilo sumnjivo što sin i snaja celog dana nisu izašli napolje.

"Tokom popodneva je u kuću svratio Dimitrijev brat Laza i hteo je da ih vidi. Majka mu je rekla da su u sobi, a kada je ušao, video je da nagi spavaju u krevetu i samo je zatvorio vrata. Majci je rekao da ih ne dira i otišao je", priča izvor upućen u slučaj.

Laza je opet svratio u večernjim satima i pitao za brata, ali majka je rekla da i dalje spava. Međutim, oko ponoći joj je bilo sumnjivo što ni Dimitrije, ni Sanja nisu ustali, pa je ušla u njihovu sobu i shvatila da ni on, ni ona ne dišu.

"Majka je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, koja je došla i obavila uviđaj. Urađena je obdukcija, ali na telu nema tragova nasilja. Čekaju se toksikološki nalazi", kaže izvor upućen u istragu.

Majka Božana, skrhana bolom, nije imala snage da priča o tragediji koja je zadesila njenu kuću.

" Jako je teško, molim, vas ništa me ne pitajte, razumejte me, ne mogu da pričam", rekla je majka u suzama.

Iako komšije za Dimitrijeve roditelje imaju samo reči hvale, tvrde da je on bio problematičan i da je nekada bio heroinski zavisnik, ali da su čuli da je nedavno krenuo na lečenje.

"Dimitrije iza sebe ima i zatvorskog staža, ali to je sve bilo zbog droge. Sanju je, koliko znamo, upoznao u Novom Sadu i počeo da živi sa njom u kući svojih roditelja", kažu meštani i dodaju da su čuli da je počeo lečenje i da je redovno išao na kontrole, ali da sumnjaju da se vratio poroku i da je to uzrok smrti.

Komšija Koja kaže da sa Dimitrijevom porodicom nikad nije imao problema.

"Porodica je vredna i poštena, uvek su svima pomagali. Sa Dimitrijem nisam bio blizak, ali uvek mi se javljao", tvrdi komšija Koja.

Dimitrije i Sanja biće sahranjeni u ponedeljak na lokalnom groblju.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track