Najnovije vesti

NINOSLAV NA FEJSBUKU PROGANJAO ŽENE: Silovatelju iz Malče određen pritvor do 30 dana
Foto: Printscreen/Facebook

malčanski berberim hteo da ih šiša

NINOSLAV NA FEJSBUKU PROGANJAO ŽENE: Silovatelju iz Malče određen pritvor do 30 dana

Crna Hronika

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana prema Ninoslavu Jovanoviću kojeg mediji nazivaju "malčanski berberin", a koji se sumnjiči da je u vremenskom periodu preko mesindžer aplikacije slao poruke većem broju ženskih osoba.

Porukama ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim mu je odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti da će ometati istragu uticanjem na predložene svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stanković.

On se tereti za krivična dela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehnickim sredstvima za izvrsenje krivicnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, kao i više krivičnih dela proganjanje, napomenula je portparol suda.

Nakon hapšenja osumnjičenog, direktor policije Vladimir Rebić je preneo da je reč o muškarcu koji je u januaru izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog silovanja.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...