BOMBOM NA MARIJANU MIĆIĆ! VODITELJKU PINKA HTELI DA UBIJU!? Šta se krije iza incidenta koji je potresao Srbiju
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

DETONACIJA

BOMBOM NA MARIJANU MIĆIĆ! VODITELJKU PINKA HTELI DA UBIJU!? Šta se krije iza incidenta koji je potresao Srbiju

Crna Hronika -

„Golf 4“, koji je u vlasništvu poznate voditeljke i glumice, potpuno je uništen nakon što je tokom vožnje pukla eksplozivna naprava, koja je, kako se sumnja, bila postavljena pod vozilo

Nebojša Mićić (63), otac glumice i voditeljke TV Pink Marijane Mićić, povređen je juče oko 13 sati, kada je eksplodirao automobil „golf 4“ kojim je upravljao, a ispod kog je, kako se sumnja, bila postavljena bomba.

Automobil, koji je inače u voditeljkinom vlasništvu, eksplodirao je u Ulici vojvode Stepe u beogradskom naselju Kumodraž, ispred kompanije „Velefarm“. Voditeljkin otac, koji je bio sam u automobilu, prošao je samo s lakšim povredama, a spletom neverovatnih okolnosti ostao je živ.

Delovi „golfa” na sve strane... Užas u Ulici vojvode Stepe
Delovi „golfa” na sve strane... Užas u Ulici vojvode Stepefoto: Dado Đilas

- Sumnja se da je bomba bila postavljena ispod suvozačevog sedišta, o čemu svedoče oštećenja na olupini automobila. Pretpostavlja se da je od siline detonacije vozač izleteo napolje i da mu je to zapravo spaslo život - kazao je za Kurir izvor iz istrage i dodao da se proverava da li je bomba greškom postavljena pod Marijanin auto.

Daljinski okidač

Prema prvim i još nepotvrđenim informacijama, bomba je aktivirana u momentu kada je Mićić prelazio preko ležećeg policajca.

Kako Kurir saznaje iz istrage, prvi rezultati ukazuju na to da je paklena naprava zakačila „prepreku“ na putu, što je promenilo smer, odnosno usmereno dejstvo eksploziva.

Eksplozija je potpuno raznela suvozačev deo, tako da je Nebojša prošao s lakšim povredama, to jest zadobio je opekotine desne ruke i uha. Po svemu sudeći bomba je uključena daljinskom komandom.

Očevici i stanari ovog dela Kumudraža kažu da su eksplozija i prizor bili stravični.

- Od siline detonacije zatresla se čitava kuća. Kada smo istrčali na ulicu, videli smo uništen automobil koji je gutao plamen. Pomislili smo da nema šanse da je bilo ko preživeo, ali smo potom ugledali čoveka koji stoji pored. Prišao nam je i rekao da je automobil njegov, da je povređen i da pozovemo Hitnu pomoć. Šokirali smo se što je živ i na nogama - ispričali su za Kurir zaposleni u hostelu pred kojim je „golf“ eksplodirao.

Povrede uha i ruke... Otac Marijane Mićić u Urgentnom centru sa ćerkom
Povrede uha i ruke... Otac Marijane Mićić u Urgentnom centru sa ćerkomfoto: Kurir, Printscreen Instagram

Oni kažu da je Mićić bio vidno šokiran, kao i da mu je iz uha curila krv.

- Dali smo mu peškir i vodu. Pitali smo ga da li u automobilu ima plinsku bocu koja je eksplodirala, on je kazao da nema, već da „golf“ ide na dizel. Ubrzo su došli policija i Hitna pomoć, koji su ga preuzeli. Ovaj dan bi trebalo da slavi kao drugi rođendan - kažu sagovornici.

Plamen koji se u sekundi proširio zahvatio je i automobil „reno megan“, koji je bio pored voditeljkinog oca, a čiji je vozač V. S. (35) prošao bez povreda.

Auto nije moj

Građani su bili uznemireni zbog eksplozije.

- Unuk je 10 minuta pre toga prošao ovuda. Sreća da niko nije povređen. Na mestu gde je eksplodirao auto ostala je rupa od pola metra, strašno! - kazala je naša sagovornica.

foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Marijana Mićić juče je demantovala da je „golf“ njen.

- Taj auto nije moj već sedam godina - rekla je voditeljka.

Koleginica s Pinka

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ: ŠTA SE OVO DEŠAVA?

foto: Ana Paunković

Dušica Jakovljević, voditeljka „Zadruge“, kojoj je pre više od mesec dana podmetnuta bomba ispod džipa koji je vozila, potresena je novim incidentom.

- Bože, ja sam šokirana! Ne mogu da verujem šta se ovo dešava! Nadam se da je sve u redu, nisam se čula sa Marijanom jer ste mi upravo vi saopštili tu informaciju, ali naravno da ću da je zovem i pustim poruku. Baš sam se neprijatno iznenadila i potresla - kazala je voditeljka za Kurir.

Bio u blizini eksplozije

VOJA BRAJOVIĆ BIO OČEVIDAC

foto: Dušan Milenković

Glumac Voja Brajović zatekao se u Ulici vojvode Stepe nakon eksplozije automobila. Glumac je bio u blizini na snimanju serije, a pauzu za ručak planirao je da provede u hostelu ispred kog se dogodila eksplozija.

- Voja je planirao da ruča kod nas, ali je nakon eksplozije samo ušao i rekao da posle ovoga ne može da jede - ispričali su za Kurir zaposleni u hostelu.

U štampanom izdanju Kurira pročitajte još:

SENZACIONALNO! AFERA "VIBRATOR" TRESE NEMANJINU: Lončarov sekretar pornićar! PETA ŽRTVA RATA MAFIJE: Zet trenera partizana izrešetan zbog 20 kilograma kokaina

VUČIĆ NARIBAO ZORANU: Kosovo je Srbija

SNIMLJENA NA ONKOLOGIJI: Kija boluje od opake bolesti

PUTINOVI VUKOVI ČUVALI IRINEJA: Bajkeri pazili na patrijarha

GAZDE: Za lažno bolovanje odmah otkaz! RADNICI: Teraju nas da umremo na poslu

ZVEZDIN TRENER ŠTITI IGRAČE OD OPTUŽBI: Ne dotiču nas lažne priče o nameštaljci

BOMBA! BANE IVANOVIĆ IDE U BARSELONU: Srbiji loš, a igraće s Mesijem

foto: Kurir

Novi broj

NOVI GLOSSY VAM DONOSI PRVU PRAVU BIOGRAFIJU S POTPISOM NAJVEĆE BALKANSKE ZVEZDE: Sve tajne poslednje Jugoslovenke

I ove srede samo uz Kurir – najtiražniji magazin o poznatima!

Uz mnogo truda i rada, put najveće balkanske zvezde je bio popločan nezapamćenim uspesima u istoriji domaće muzike, a ona je postala ideal pevačice i njenu slavu teško da će iko nadmašiti. Lepa Brena, ekskluzivno za magazin Glossy, otkriva tajne o kojima je do sada ćutala. Pročitajte svedočenje Lepe Brene o počecima karijere, turbulentnoj ljubavi, porodici, biznisu, seks-skandalu, ucenama, proročanstvu Baba Vange, otmici sina.

U novom broju magazina Glossy glumica Mirka Vasiljević ekskluzivno otkriva zbog čega je odložila svadbu sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a Jelena Karleuša pokazuje svoju kreativnost stajlingom od milion dolara. Pokazaćemo vam i zbog čega je biber dobar za vaš organizam i koja holivudska glumica često u ishrani koristi ovaj začin.

foto: Kurir

Živite život poznatih, čitajte Glossy!

(Kurir/Jelena Rafailović Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track