ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI NEZAPAMĆENE PORODIČNE TRAGEDIJE U NOVOM SADU: Tinejdžer se napio sa ocem, pa krvnički nasmrt izboli MAĆEHU!
Foto: Vlada Šporčić

Stravičan zločin u novosadskom naselju Salajka

ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI NEZAPAMĆENE PORODIČNE TRAGEDIJE U NOVOM SADU: Tinejdžer se napio sa ocem, pa krvnički nasmrt izboli MAĆEHU!

Crna Hronika -

Ivan B. (19) uhapšen je zbog sumnje da je zajedno sa ocem Jovicom P. (47) usmrtio njegovu suprugu, a svoju maćehu Dragicu P. (62), u ponedeljak uveče u porodičnoj kući u Ulici Branka Radičevića broj 13 u novosadskom naselju Salajka.

foto: Sladjana Stojanović

Kako se nezvanično saznaje, Ivanu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati po odobrenju javnog tužioca kome će zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu biti priveden na saslušanje u zakonskom roku.

Nezvanično, Jovica P. je kobne večeri nakon počinjenog zločina otišao do prvih komšija u dvorištu i rekao im da pozovu policiju čiji su službenici pronašli Dragicu u sobi u lokvi krvi. Tragične večeri policija nije zatekla Ivana u kući, već samo njegovog oca Jovicu koji je bio u vidno alkoholisanom stanju i opirao se hapšenju, ali su tokom istrage došli do informacija da je i on bio prisutan prilikom izvršenja zločina.

Razlog ove porodične tragedije još nije utvrđen, a kako se nezvanično saznaje, Jovica B. se nije slagao sa pokojnom maćehom i među njima je bilo puno nesuglasica. Prema nezvaničnim informacijama, on je došao kod oca Jovana kobne večeri i sa njim je sedeo i pio, a potom je izbila svađa između njega i maćehe u koju se uključio i Jovica. Nezvanično, istraga treba da utvrdi da li su obojica napala nesrećnu ženu koja je više puta izbodena nožem ili je to učinio samo jedan od njih.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Ilustracija/Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track