Najnovije vesti

BILA JE SKROZ HLADNA, A IZ USTA JOJ JE CURILA KRV! NA RUCI TRAGOVI IGLE: Prijatelj koji je pronašao ljubavnike izneo stravične detalje njihove smrti!
Foto: Privatna Arhiva

tragedija

BILA JE SKROZ HLADNA, A IZ USTA JOJ JE CURILA KRV! NA RUCI TRAGOVI IGLE: Prijatelj koji je pronašao ljubavnike izneo stravične detalje njihove smrti!

Crna Hronika

Plejbojev model i epizodista u seriji "Selo gori, a baba se češlja" Ivana Mlađović koja se u subotu uveče predozirala heroinom čak sedam sati je ležala mrtva pre nego što ju pronašao Aleksandar N. koji ju je, zajedno sa verenikom, primio te večeri na prenoćište. 

U trekutku kada je, zabrinut jer ne izlaze iz sobe iako je podne, ušao da vidi šta se sa njima dešava Aleksandar je zatekao jeziv prizor. Pored beživotnog Ivaninog tela ležao je njen verenik, taksista Miloš Kovačević. On je u teškom stanju prebačen u bolnicu gde je odmah intubiran i njegovo stanje je i dalje neizvesno.

- Tog dana Miloš je zamolio Aleksadra da on i njegova verenica prespavaju kod njega, što im je ovaj dozvolio. Narednog jutra Aleksandar je primetio da je u njihovoj sobi potpuna tišina i da se ne pojavljuju pa je oko podneva ušao u sobu i zatekao jeziv prizor. Beživotno Ivanino telo nalazilo se na krevetu, bila je skroz modra, a iz usta joj curila krv, dok su po rukama bili primetnoi sveži ubodi igle - kaže izvor upućen u istragu.

Odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali glumici nije bilo spasa, dok je Kovačević prevezen u Kragujevačku bolnicu.

Telo nesrećne devojke bilo je u potpunosti hladno, a prema proceni veštaka, bila je oko sedam sati mrtva kada je pronađena. Nakon završene obdukcije biće poznat tačan uzrok smrti, ali je očigledno da se mladi par predozirao narkoticima - dkaže izvor.

Otac Aleksandra N., u čijoj kući je pronađen ljubavni par, ispričao je da ne zna kakva je veza između njih i njegovog sina.

Moj sin je bio heroinski zavisnik i bio je na lečenju. Pretpostavljam da se s M.K. upoznao tamo i da njihovo prijateljstvo datira iz bolnice. Mislim da se i Ivana jedno vreme lečila, pa su se verovatno svi tamo upoznali. Sumnjam da bi im dozvolio da budu u kući da je znao da će da se drogiraju - ispričao je on

(Kurir.rs)

.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...