RADOIČIĆ SASLUŠAN U SRPSKOJ POLICIJI! Dao iskaz u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića! Kategorički negira bilo kakvu vezu sa ovim zločinom!
Foto: Radio Kontakt plus

saslušanje

RADOIČIĆ SASLUŠAN U SRPSKOJ POLICIJI! Dao iskaz u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića! Kategorički negira bilo kakvu vezu sa ovim zločinom!

Crna Hronika -

Potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića saslušala je srpska policija u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije danas su, postupajući u skladu sa zahtevom Tužilaštva za organizovani kriminal, obavili razgovor sa M. R. u vezi njegovih saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića. Policija je od M. R. uzela izjavu u skladu sa zahtevom za prikupljanje potrebnih obaveštenja, a u vezi sa istragom ubistva lidera Građanske inicijative SDP" - saopšteno je iz MUP.

Prema nezvaničnim saznanjima koje je prenela tv 02, Radoičić kategorično negira bilo kakvu vezu sa ubistvom Ivanovića.

Saslušanje Radoičića po zahtevu Tužilaštva

Tužilaštvo za organizovani kriminal je odmah po saznanju za ubistvo Olivera Ivanovića nadležnim organima Republike Srbije uputio zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja da, u skladu sa zakonom, rade na otkrivanju izvršilaca i motiva ovog ubistva.

Radnja prikupljanja obaveštenja od M.R., koja je danas preduzeta od strane MUP-a, je jedna od mnogih koje je MUP preduzeo po zahtevu tužilaštva.

Tužilaštvo i svi državni organi RS po zahtevu TOK-a, rade na otkrivanju izvršilaca i nalogodavaca ovog krivičnog dela, bez obzira da li su povod za preduzimanje konkretnih radnji saznanja nadležnih organa RS ili privremenih organa samouprave u AP KiM.

Kurir.rs/02

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track