POHAPŠENI NASILNICI ŠIROM SRBIJE: Rumljanin nogarom od stola tukao ženu i ćerku, pretio da će na njih BACITI BOMBU! Beograđanin poslao poruku bivšoj ženi da će je SPAKOVATI U CRNE KESE
Foto: Vladimir Šporčić

užas

POHAPŠENI NASILNICI ŠIROM SRBIJE: Rumljanin nogarom od stola tukao ženu i ćerku, pretio da će na njih BACITI BOMBU! Beograđanin poslao poruku bivšoj ženi da će je SPAKOVATI U CRNE KESE

Crna Hronika -

Miodrag J. (36) iz Rume uhapšen je zbog sumnje da je nogarom od stola pretukao suprugu i ćerku (15), nakon čega im je pretio da će baciti bombu na njih.

Kako se saznaje, brutalno prebijanje dogodilo se pre nekoliko dana kasno uveče, kada je oko jedan ujutru Miodrag J. počeo da se iživljava nad svojom suprugom i maloletnom ćerkom. Obesni čovek u jednom trenutku udarce rukama zamenio je nogarom od stola.

- Njegovo terorisanje trajalo je od jedan uveče do šest sati ujutru. Od batina koje je zadobila njegova supruga dobila je blaži potres mozga, a ćerkici je probijena bubna opna - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Međutim, on se tu nije zaustavio. Svojoj supruzi i ćerki pretio je bombom koju je držao u ruci. U čitavoj agoniji kroz koju su prolazile, nesrećna žena i ćerka uspele su nekako da se dokopaju telefona i pozovu policiju, koja je odmah izašla na teren. Miodrag je tada bombu sakrio u dvorištu, prekrivši je najlonima i krpama kako je policija ne bi pronašla.

- Pretresom kuće i drugih prostorija u vlasništvu osumnjičenog policija je pronašla ručnu bombu M-75. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi - saopšteno je iz MUP.

Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela: nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Beograđanin maltretirao bivšu suprugu

Zbog pretnji smrću bivšoj supruzi uhapšen je Beograđanin Saša Milosavljević (35). Kako se saznaje, on je poslednjih desetak dana intenzivno pretio svojoj bivšoj supruzi smrću, pozivao je na telefon, da bi na kraju došao na njen posao.

- Njih dvoje su se razveli 17. novembra i od tada je on počeo da vrši torturu. Pretio joj je smrću, navodeći da će je ubiti i spakovati u crne kese - kaže izvor.

Preplašena žena prijavila je nasilnika, koji je ubrzo potom uhapšen. U njegovom stanu tada je pronađen i pištolj za koji nije imao dozvolu.

Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela: nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilje u porodici.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

Zdravko Milutinović (40) iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je proganjao ženu sa kojom je devedesetih godina bio u vezi.

Kako saznajemo, godinama nakon što su Milutinović i njegova bivša izabranica raskinuli on ju je pronašao na društvenoj mreži Fejsbuk i dodao je za prijatelja.

- On ju je pronašao pre tri godine, nakon čega je uspostavio kontakt sa njom. Ubrzo potom je počeo da joj nudi da se pomire i ponovo budu zajedno - kaže izvor.

Pretio puškom roditeljima

Protiv Dragomira M. (58) iz Bora podneta je krivična prijava zbog sumnje da je na salašu drvenom motkom pretukao oca i majku, nakon čega im je pretio lovačkom puškom koju je držao uperenu ka njima. Kako se saznaje, on je svoje stare roditelje držao satima postrojene i iživljavao se nad njima preteći im smrću. Takođe im je pretio da će na njih baciti bombu. Na teret mu se stavljaju krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track