Najnovije vesti

Ubici Jocinog kuma šest godina zatvora

Presuda za likvidaciju na Salašu 137 kod Čeneja

Ubici Jocinog kuma šest godina zatvora

Crna Hronika
Sud je prihvatio odbranu Branislava Bijelića da je 28. marta 2010. u samoodbrani pucao u Banja Domazetovića (44)

NOVI SAD - Nije bilo hladnokrvno ubistvo!
Branislav Bijelić (33) iz Novog Sada osuđen je juče na šest godina zatvora zbog ubistva Banja Domazetovića (44), kuma Sretena Jocića poznatijeg kao Joca Amsterdam. Viši sud u Novom Sadu prihvatio je odbranu optuženog da je 28. marta 2010. ispred Salaša 137 kod Čeneja Domazetovića ubio u samoodbrani.

- Sud je uvažio da se Bijelić branio i da nije ubio Domazetovića iz bezobzirne osvete, kako je tužilaštvo tvrdilo. Tokom procesa je utvrđeno da je Domazetović potegao i repetirao oružje pre nego što je Bijelić pucao u njega - rekao je za Kurir Bijelićev branilac Veljko Delibašić.

Banjo Domazetović bio je rodom iz Nikšića, ali je poslednjih desetak godina živeo u Subotici, gde se, navodno, bavio građevinom.

- On je važio za neformalnog šefa crnogorskog podzemlja u Srbiji. Osim što je bio kum Joci Amsterdamu, važio je i za čoveka vrlo bliskog Brani Mićunoviću - kaže izvor Kurira.

(S. S. - J. S.)

 

Branislav Bijelić
Branislav Bijelić


 

Bugari: Jocić hteo da ubije premijera!

Bugarski mediji javili su da su Sreten Jocić i Janko Popov navodno razmišljali o atentatu na bugarskog premijera Bojka Borisova! Mediji se pozivaju na izjavu Kalojana Jordanova koji je u sudu rekao da su se Jocić i Popov u stanu u Beogradu dogovarali o ubistvu Borisova.

 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...