MARIJANA (15) SE USPAVALA, PA UŠLA U AUTOBUS SMRTI! Školski drugovi nastradalih tinejdžera gušili se u suzama kada su čuli za stravičnu nesreću! U SEKUNDI SMO OSTALI BEZ PRIJATELJA
Foto: M.S.

nastradalo petoro, 27 povređeno

MARIJANA (15) SE USPAVALA, PA UŠLA U AUTOBUS SMRTI! Školski drugovi nastradalih tinejdžera gušili se u suzama kada su čuli za stravičnu nesreću! U SEKUNDI SMO OSTALI BEZ PRIJATELJA

Crna Hronika -

U Srednjoj stručnoj i Građevinskoj školi "Neimar" u Nišu od jutros vlada muk!

U saobraćajnog nesreći kod Donjeg Međurova nastradalo je dvoje učenika ove dve škole. Aleksa D. bio je odličan đak, išao je u prvi razred građevinske škole, dok je Marijana K. išla u treći razred Srednje stručne škole u Nišu. Inače, ove dve škole nalaze se u istom kompleksu i koriste isto školsko dvorište.

Srednja stručna škola
Srednja stručna školafoto: Kurir/M.S.
1 / 14 Foto: M.S.

Kako nezvanično saznajemo u Kliničkom centru u Nišu, Marijana se jutros uspavala i zakasnila na prvi, pa je ušla u autobus smrti, ne sluteći šta će se dogoditi.

Razdraganost srednjoškolaca danas je utihnula, a strašna tragedija ostavila je u suzama đake i nastavnike. Čim su čuli vest da su njihovi vršnjaci nastradali, časovi su odmah obustavljeni. Profesori i nastavni kadar u ovoj školi je šokiran jutrošnjom nesrećom.

Građevinska škola Neimar
Građevinska škola Neimarfoto: Kurir/M.S.

Snežana Živković direktorka SSŠ izjavila je saučešće Marijaninoj porodici. Ona kaže da je iz ove nesreće povređena još jedna devojčica s inicijalim I.J. koja je zadobila prelom rebara i nalazi se u dobrom zdravstvenom stanju.

"Mi smo napravili krizni štab koji će u ponedeljak organizovati pomen. Strašna nas je tragedija zadesila. Nema s kim sam od profesora i dece razgovarala, a da mi nije rekao da je bila sjajna devojka i učenica. Njen razred je išao danas prepodne", priča Živkovićeva.

Razredna starešina Alekse D., Biljana Milićević je danas posetila niški Klinički centar kada je saznala da joj je dete iz razreda poginulo. Nije mogla da se smiri od šoka.

Na stotinak metara odatle nalazi se Elektrotehnička škola "Nikola Tesla" gde je u saobraćajnom udesu povredio kičmu učenik Marko Lazarević. U KC su rekli da je sada dobro i da prate njegovo zdravstveno stanje.

(Kurir.rs/M.S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track