SAKRILI OD KOMŠIJA DA IDU U SMRT! DRŽALI SE ZA RUKE, LJUBAZNO SE SVIMA JAVILI, A ONDA ZAJEDNO SKOČILI SA ZGRADE! Bračni par iz Borče se ubio na godišnjicu samoubistva sina koji nije preživeo smrt svog deteta!
Foto: Sonja Spasić

strašno

SAKRILI OD KOMŠIJA DA IDU U SMRT! DRŽALI SE ZA RUKE, LJUBAZNO SE SVIMA JAVILI, A ONDA ZAJEDNO SKOČILI SA ZGRADE! Bračni par iz Borče se ubio na godišnjicu samoubistva sina koji nije preživeo smrt svog deteta!

Crna Hronika -

Supružnici Nikolić javljali se komšijama dok su išli ka Ulici Julije Delere gde su se ubili.

Dragana i Veroniku smo u subotu ujutru sreli kako odlaze iz zgrade, držeći se za ruke. Ni na kraj pameti nam nije palo da su se uputili u smrt.

Ovo za Kurir kažu komšije bračnog para Nikolić, koji je prekjuče oko podneva skočio sa nedovršene zgrade u Ulici Julije Delere u naselju Borča. Neutešni roditelji na ovakav čin odlučili su se na godišnjicu smrti sina jedinca, koji se ubio na isti način. Njihov sin navodno se ubio kada su on i supruga, s kojom je bio deset godina, izgubili bebu.

uviđaj
uviđajfoto: Sonja Spasić

- Otkako su se doselili u zgradu, videlo se da su skrhani bolom, da strašno pate, ali su se trudili da nastave život. U petak je Dragan pričao sa komšijama, dogovarao se da se raščisti bašta kako bi se postavili držači za bicikle. Nisu odavali utisak ljudi koji će se ubiti - priča jedan komšija i nastavlja:

- Veoma smo potreseni zbog tragedije, naročito jer smo Dragana videli kako čisti sneg tog jutra. Nakon toga se vratio u stan po suprugu, pa su zajedno, držeći se za ruke, krenuli ka ulici udaljenoj gotovo kilometar od naše zgrade.

Najgore od svega je što su tokom celog puta sretali komšije kojima su se najljubaznije javljali. Nikome nije palo na pamet da su pošli da se ubiju - kazao je naš sagovornik, napomenuvši da su čuli da su Nikolići ostavili oproštajno pismo.

zgrada sa koje su se bacili
zgrada sa koje su se bacilifoto: Sonja Spasić

Podsetimo, Dragan je pre skoka pozvao rođaku, kojoj je navodno rekao da su odlučili da se ubiju jer ne mogu više da podnesu ovakav život. Uplakana žena pozvala je policiju i prijavila šta joj je rođak ispričao, ali je bilo kasno.

Komšije iz zgrade u kojoj su Nikolići stanovali poslednjih godinu dana kažu da su oni svakodnevno obilazili sinoljev grob.

- Crninu nisu skidali, ali o tragediji nisu pričali - kazao je komšija.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Sonja Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja