Najnovije vesti

POLICIJA ĆE JOŠ DUGO DA ČEŠLJA MIROLJUBA PETROVIĆA: Ispituju se svi njegovi slučajevi nadrilekarstva! Sve je krenulo kada se oglasila porodica PREMINULOG MLADIĆA
Foto: Printscreen

na početku istrage

POLICIJA ĆE JOŠ DUGO DA ČEŠLJA MIROLJUBA PETROVIĆA: Ispituju se svi njegovi slučajevi nadrilekarstva! Sve je krenulo kada se oglasila porodica PREMINULOG MLADIĆA

Crna Hronika
11:16h

Policija sprovodi veoma opsežnu istragu u vezi sa Miroljubom Petrovićem, poslednja su saznanja. 

"Reč je o vrlo opsežnoj istrazi, koja će po svoj prilici potrajati, budući da će se ispitati sve što je Petroviću preko medija i od rođaka njegovih navodnih pacijenata stavljano na teret, a policija je tek na početku istrage", kaže izvor.

Prema poslednjim saznanjima, ne isključuje se mogućnost da policija proveri i druge potencijalne slučajeve nadrilekarstva Miroljuba Petrovića, a ne samo one koji su se pojavili u medijima.

Petrovića inače Biljana Jovanović (32), sestra Slavča Petrova (31), preminulog mladića koji je imao tumor na mozgu, optužuje za bratovljevu smrt. Biljana je rekla da je još niko iz policije nije pozvao povodom ovog slučaja.

Podsetimo, nedavno je objavljena prepiska Biljane Jovanović i Miroljuba Petrovića u kojoj on jasno i nedvosmisleno mladiću obolelom od tumora na mozgu govori da “ni slučajno ne ide kod lekara”.

Prema rečima Biljane Jovanović, Petrović im je savetovao da se leče tinkturama koje on pravi i prodaje. Takođe, ona je navela i da je Petrović predložio da njen brat boravi u njegovom Centru u Petrovcu, gde su dan plaćali 120 evra. Kada se mladiću stanje nije popravljalo, Petrović je predložio da boravi godinu dana u njegovom Centru, svedočila je Biljana. Kada je mladić preminuo, Petrović je krivicu svalio na njegovu porodicu.

Posle svedočenja Biljane Jovanović javili su se i prijatelj i majka pokojnog Marijana Batovca. Njemu je, kada je oboleo od raka pankreasa, Petrović takođe savetovao da ne ide kod lekara, prodavao mu tinkture i nudio da boravi u njegovom Centru.

Inače, po nalogu Višeg tužilaštva u Leskovcu ovdašnja policija počela je da radi na slučaju Miroljuba Petrovića, i on je već dao izjavu policiji.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...