ŠOKANTNI DETALJI NAPADA U VARVARINU! CEO DAN PILI, PA KRENULI DA TERORIŠU PO SELU: Lazar (25) bacio starca sa zida, pa napao policajca! Izbenica u totalnom šoku!
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

psihijatrijski slučaj

ŠOKANTNI DETALJI NAPADA U VARVARINU! CEO DAN PILI, PA KRENULI DA TERORIŠU PO SELU: Lazar (25) bacio starca sa zida, pa napao policajca! Izbenica u totalnom šoku!

Crna Hronika -

Policija je uhapsila Lazara M. (25) zbog sumnje da je uz pomoć Saše Ž. (40) u selu Izbenica kod Varvarina napao i povredio pet osoba, među kojima je i jedan policajac.

Dve osobe su tom prilikom zadobile teške, a tri lake telesne povrede.

Policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičene, ali je prilikom intervencije povređen jedan policajac i oštećeno je i jedno policijsko vozilo, prenela je TV Pink.

Televizija navodi da osumničeni muškarci imaju kriminalni dosije i da je Lazar M. psihijatrijski bolesnik.

Sve je, navodno, počelo kada su se Saša Ž. i Lazar M. sastali da pijanče ispred prodavnice. Nakon što su čitav dan konzumirali pivo, krenuli su da napadaju kupce i prolaznike.

"Prvo su prebili jedno, a potom napali i drugo lice, ali stvar je kulminirala kada su do prodavnice došli deda i baba", ispričao je jedan izvor. Njih je napao Lazar M. a starca je bacio sa potpornog zida, dok je starica dobila teže povrede.

Deka je hitno prebačen u KC Niš zbog povreda.

"U jednom trenutku je Saša Ž. pokušao da odbrani te starije ljude, pa je došlo do sukoba sa Lazarom M.", navodi nezvanično izvor “Novosti”.

Među povređenim licima je i jedan pripadnik Policijske uprave Kruševac iz varvarinske policijske stanice, koji je zadobio više udaraca u glavu i to prilikom intervencije, odnosno hapšenja.0

Policija je na terenu i ovaj slučaj se istražuje. Pretpostavlja se da su alkohol, a kod osumnjičenog Lazara M. i psihička rastrojstvo učinili svoje. On je od ranije poznat policiji zbog nasilja u porodici.

(Kurir.rs/Tanjug/Novosti/S. Babović/Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track