Najnovije vesti

NOVE TVRDNJE U SLUČAJU BRUTALNOG UBISTVA NA ZVEZDARI! NEĐELJKOV ADVOKAT: On nikad nije priznao policiji da je izvršio zločin! A evo šta je još veći ŠOK
Foto: Printscreen Facebook, Nemanja Nikolić

uskoro saslušanje svedoka

NOVE TVRDNJE U SLUČAJU BRUTALNOG UBISTVA NA ZVEZDARI! NEĐELJKOV ADVOKAT: On nikad nije priznao policiji da je izvršio zločin! A evo šta je još veći ŠOK

Crna Hronika

Poznati požarevački advokat Jovan Stanojević, koji zastupa Neđeljka Đurović (28), iz Požarevca, osumnjičenog za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24), iz Čačka, tvrdi da među dokazima u ovom slučaju ne postoji nijedan koji tereti njegovog branjenika.

"Pregledao sam sav dokazni materijal koji mi je dostavljen i u njemu nema ni jednog jedinog dokaza koji na bilo koji način ukazuje na umešanost mog branjenika. Takođe, nema ni one izjave o kojoj su neki mediji pisali, u kojoj je moj branjenik, navodno, priznao policiji da je izvršio ubistvo. Takve izjave nema, nikad nije ni postojala, jer moj branjenik tako nešto nikad nije izjavio. U dokaznom materijalu priložena je samo njegova izjava data tužiocu, u kojoj on negira izvršenje ubistva", rekao je Stanojević.

On dodaje da u postupku prepoznavanja niko od svedoka nije prepoznao osumnjičenog Neđeljka, što, takođe, govori u prilog njegove nevinosti. Njemu je pritvor određen od 29. januara, i na takvu odluku njegov branilac podneo je žalbu. Međutim, odgovor na nju još uvek nije dobio, iako je istekao zakonski rok od sedam dana.

"Osim odgovora na žalbu, još uvek mi nisu pristigli ni rezultati DNK analize. Sledeće što predstoji u ovom postupku jeste saslušanje svedoka, koje je zakazano za narednu sredu i četvrtak", rekao je advokat Stanojević.

Neđeljko Đ. uhapšen je 28. januara zbog sumnje da je dan ranije nožem usmrtio Miloša Mileusnića, u beogradskom naselju Zvezdara. Neđeljko je zaposlen u kostolačkom privrednom društvu RIO, a povremeno je boravio u Beogradu, gde njegova porodica ima svoj stan.

Prilikom saslušanja pred višim tužiocem, on je izjavio da pokojnog Miloša nije poznavao, nikad ga nije video, niti mu je bilo kako naudio.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...