KURIR NA LICU MESTA, VOZAČ KANTRIMENA SMRTI NA SLOBODI: Marko Milićev jutros zorom TAJNO izašao s robije u Zabeli! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

tačka na slučaj koji je digao srbiju na noge

KURIR NA LICU MESTA, VOZAČ KANTRIMENA SMRTI NA SLOBODI: Marko Milićev jutros zorom TAJNO izašao s robije u Zabeli! (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Marko Milićev, vozač "kantrimena" koji je usmrtio Luku Jovanovića (21) u julu 2014. godine u Beogradu, jutros je ranom zorom izašao iz požarevačke Zabele, saznaje Kurir na licu mesta.

1 / 5 Foto: Vladimir Šporčić

Milićevu je danas istekla puna zatvorska kazna na koju je osuđen, a reporterska ekipa Kurira jutros je od 7 sati ispred Zabele čekala njegov izlazak.

Međutim, Milićeva na zatvorskoj kapiji niko nije video, da bismo u međuvremenu dobili informaciju da je s robije pušten još rano jutros?!

Podsetimo, Milićev je jedinu ispovest dao ekskluzivno za Kurir, kada je izjavio da je odlučio da stavi tačku na spekulacije da je on pripadao Snežani Divac, supruzi proslavljenog košarkaša Vlada Divca.

foto: Dragana Udovičić

- Prinuđen sam da se četiri godine nakon saobraćajne nesreće prvi put, nadam se i poslednji, obratim javnosti u pokušaju da okončam sve spekulacije, intrige, uvrede i neistine koje prate ovaj slučaj - naveo je Marko Milićev na početku rukom pisanog pisma.

foto: Beta, Printscreen

"Tokom proteklog vremena moji branioci, porodica, ljudi iz okruženja i ja nismo želeli da istupamo u javnosti, niti da na bilo koji drugi način ovaj postupak vodimo van sudnice, gde mu je i bilo mesto.

foto: Zorana Jevtić

Sa druge strane, od saobraćajne nesreće, jedne od 600 koliko se dogodi godišnje, napravljen je nekakav štampani rijaliti šou u kome je sve dozvoljeno. Objavljivane su svakakve uvrede i laži, diskreditovale su se osobe koje nemaju nikakve veze sa ovim slučajem, ubirani su jeftini politički poeni, vršen je pritisak na sud..."

Podsetimo, Milićev je 28. oktobra 2015. osuđen na četiri i po godine zatvora za nesreću na Brankovom mostu 25. jula 2014. u kojoj je poginuo mladi Luka Jovanović.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Lukin otac, međutim, i dalje se pita gde je vozilo kojim mu je usmrćen sin. Bojan Jovanović, otac nestradalaog Luke, uoči izlaska Milićeva reagovao je rezignirano: - Sve je jasno. Gde je bilo tako je i ostalo. Ne vidim da je automobil nađen, bez obzira na to što vlast kaže da ga traži, a automobil može da dokaže kompletno šta se događalo - kaže Jovanović.

(Kurir.rs/J.Spasić/J.Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja