SMRT U KPZ U KRAGUJEVCU: Pritvoreniku pozlilo u ćeliji, umro u bolnici!
Foto: Fonet Božidar Petrović

užas

SMRT U KPZ U KRAGUJEVCU: Pritvoreniku pozlilo u ćeliji, umro u bolnici!

Crna Hronika -

M. S. (22) koji se nalazio u pritvoru zbog prekršaja počeo da povraća u ćeliji, zbog čega je hitno prebačen u KC Kragujevac, gde je izdahnuo posle dva dana

Pritvorenik M. S. (22) iz Lapova preminuo je u Kragujevcu prošle nedelje, nakon što mu je pozlilo u KPZ Petrovac u tom gradu, gde se nalazio zbog prekršaja, saznaje Kurir.

Nesrećnom mladiću je, kako saznajemo, pozlilo u ćeliji.

Imao mučnine

- On se požalio da mu je muka i da povraća, pa je odmah dobio medicinsku pomoć i terapiju. Međutim, njegovo stanje se ni sutradan nije popravljalo - priča naš dobro obavešteni izvor i nastavlja:

- Doktorka je videla da mu se šire zenice, pa je odmah pozvala Hitnu pomoć, koja ga je transportovala u KC Kragujevac, gde je posle dva dana preminuo. Telo nesrećnog M. S. prebačeno je na obdukciju, a sumnja se da je umro od izliva krvi na mozak.

Inače, mladić se u pritvoru nalazio od decembra prošle godine, i to zbog prekršaja koji nije platio.

Nije bilo problema

- On je bio osuđen na jednogodišnju zatvorsku kaznu zbog krađe, koju je tek trebalo da odsluži, a sada je završio u zatvoru jer nije imao novca da plati za svoj prekršaj - kaže izvor i dodaje da su se cimeri preminulog mladića, ali i zaposleni u KPZ Petrovac jako potresli zbog njegove iznenadne smrti.

- Otkako je došao u zatvor, nalazio se sa istim ljudima u ćeliji i sa njim zaista nije bilo nikakvih problema - dodao je sagovornik i objasnio da je porodica videla telo mladića.

(Kurir.rs/J.I./Foto:Fonet Božidar Petrović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track