Najnovije vesti

PRIJATELJ SVEDOČIO O POZADINI UBISTVA ŽENE: Svaki dan mi je čitao pisma koja joj je slao i molio je da se pomire!  Njeni odgovori su ga vređali jer su počinjali sa "poštovani"!
Foto: Privatna Arhiva

SUĐENJE ADVOKATU

PRIJATELJ SVEDOČIO O POZADINI UBISTVA ŽENE: Svaki dan mi je čitao pisma koja joj je slao i molio je da se pomire! Njeni odgovori su ga vređali jer su počinjali sa "poštovani"!

Crna Hronika

Beogradski advokat Dragiša Kecojević (69), koji se sumnjiči da je 10. februara na Novom Beogradu, u zgradi u kojoj je živela, ubio svoju bivšu partnerku Vladanku Vučeljić, nije mogao da preboli to što ga je ona dva meseca ranije ostavila i nije želela da mu se vrati, posvedočio je juče pred Višim sudom u Beogradu Žarković Batrić, prijatelj osumnjičenog za zločin.


Prema njegovim rečima, Kecojević je bio njegov prijatelj iz detinjstva, uvek je želeo svima da pomogne i bio omiljen u društvu, sve dok se nije razišao s Vladankom, kada se potpuno promenio.

foto: Dado Đilas/Ilustracija


- Radim u pozorištu na Slaviji, dolazio je gotovo svaki dan, čitao mi je dugačka pisma koja je on njoj slao i molio je da se pomire, i njene odgovore, koji su ga vređali jer su počinjali sa "poštovani". Stalno je ponavljao "samo da mi se vrati", znam da je zvao i Vladankinu ćerku da joj traži da ih pomiri, tražio je da ja ubedim suprugu da je zove, čak je i od jednom mog prijatelja koji igrom slučaja živi u stanu iznad njenog hteo da otkupi stan - posvedočio je juče prijatelj advokata, koji je ranije priznao da je ubio bivšu partnerku.


On je naveo i da nije mogao ni da pomisli da je spreman da ubije nesrećnu ženu, ali da je sumnjao da bi mogao da nešto loše učini sebi, jer je posle rastanka postao "čovek koji je potonuo". 

(Kurir.rs/J. Spasić/foto Privatna arhiva)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...