Najnovije vesti

PRVI PUT NAKON NOVE OPTUŽNICE ZA UBISTVO SUPRUGE: Oglasio se Zoran Marjanović i javnosti poručio SAMO JEDNO!

negira krivicu

PRVI PUT NAKON NOVE OPTUŽNICE ZA UBISTVO SUPRUGE: Oglasio se Zoran Marjanović i javnosti poručio SAMO JEDNO!

Crna Hronika

Zoran Marjanović (40), pravosnažno optužen za svirepo ubistvo supruge Jelene (33) 2. aprila 2016. godine u Borči, izjavio je da je spreman za predstojeće suđenje "ma kakav ishod bio!"

On i dalje negira da ima bilo kakve veze sa teškim optužbama i tvrdi da ne zna ko je počinio takvo zverstvo.

Optužnicu je prokomentarisao kao nepravednu i fabrikovanu, tvrdeći da je više od tri godine konstantno izložen progonu.

- Još jednom ponavljam: Nisam ubio svoju suprugu i majku našeg deteta, niti mogu da pretpostavim ko je! Mnogo veći od mene su progonjeni, sudilo im se i postradali su od ruke nepravednika. Nekada su dželati držali mač, a danas drže olovke. Kad postradaše naš gospod, pa sveti apostoli i mnogi sveci, i ja ću koji sam samo mrvica u tom moru - ističe Marjanović za Informer i poručuje:

- Sa aspekta običnog smrtnika preostaje mi samo da hrabro sa krstom svojim, čistog srca i duše, stanem pred svaki sud, ma kakav ishod bio!

Ovaj postupak, bez sumnje, spada u jedan od najmisterioznijih slučajeva u istoriji srpskog pravosuđa zbog brojnih kontroverzi i spekulacija koje su ga pratile od početka. Posle opsežne trogodišnje istrage konačno su se stekli uslovi za suđenje veka, jer se došlo do zaključka da je Marjanović opravdano sumnjiv.

Početak postupka najverovatnije će biti zakazan na jesen.

Zoranovi branioci misle da je postojeća optužnica "tanka" i poručuju "Nije kriv"! Međutim, tužilaštvo smatra da ima dovoljno dokaza da se Marjanović osudi na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora.

(Kurir.rs/Informer)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...