OGLASIO SE SRPSKI POLITIČAR, OTAC SESTRE I BRATA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO MAJDE IZ ZEMUNA: Povlačim se iz javnog života! Ako su moja deca kriva, neka odgovaraju!
Foto: Printksrin, Facebook, Printskrin / You Tube

podneo ostavke na sve funkcije

OGLASIO SE SRPSKI POLITIČAR, OTAC SESTRE I BRATA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO MAJDE IZ ZEMUNA: Povlačim se iz javnog života! Ako su moja deca kriva, neka odgovaraju!

Crna Hronika -

Saša Dujović, bivši poslanik i drugi čovek stranke "Srpska desnica", oglasio se prvi put otkad su njegova deca uhapšena zbog ubistva starice Majde Garović (80) iz Zemuna.

Na pitanje da li ima neki komentar na to što su njegova deca uhapšena i osumnjičena za ubistvo starice, Dujović je rekao da je "sve rečeno.

"Ima li potrebe za tim, sve je rečeno? Ne bežim od javnosti, taman posla, mogu da vam kažem. Nemam šta da komentarišem, ako su moja deca kriva, neka utvrdi istraga i neka odgovaraju, kao i svaki drugi građanin Srbije. Zakon je za sve isti", rekao je Dujović.

Dodao je kako je podneo ostavke na sve funkcije, te kako će verovatno da se povuče iz javnog života.

foto: Facebook, Printskrin

"Smatram da je ovo pre svega moralno s moje strane. To je sve što imam da kažem. Verujte mi da nije lako. Namerno nisam ugasio telefon, jer ne želim da bežim od javnosti. Imajte duše, sve ovo je dovoljno teško za porodicu", zaključio je on.

Inače, Dujović je prošle godine postao samostalni savetnik ministra za rad Zorana Đorđevića. On je na ovu funkciju izabran početkom prošle godine, a posle saznanja da su njegovi sin i ćerka uhapšeni, dao je ustavku.

Podsetimo, J. Š. je osumnjičena da je sredinom jula ubila staricu Majdu Garović, dok je njen rođeni brat M. D. osumnjičen da joj je pomogao da prikrije zločin. Ugljenisano telo nesrećne žene pronađeno je 20. juna u Dunavskoj ulici, kod Krčedina.

Zasad postoje neke indicije da je u ovom brutalnom ubistvu učestvovalo još nekoliko osoba.

(Kurir.rs/Espreso)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track