UHAPŠEN KRADLJIVAC IZ MIRIJEVA:Smotani lopov pljačkao istu kuću!
Foto: Zorana Jevtić

razbojništvo

UHAPŠEN KRADLJIVAC IZ MIRIJEVA:Smotani lopov pljačkao istu kuću!

Crna Hronika -

Kradljivac I. I. (24) iz Beograda, koji se sumnjiči za seriju provala u kuće i stanove u Ulici Matice srpske u Mirijevu, uhapšen je juče ujutro u munjevitoj akciji policije sa Zvezdare.

Kako nezvanično saznajemo, I. I. je tokom noći između srede i četvrtka, a potom i juče u zoru, navodno obio više kuća i stanova u Mirijevu.

- Drama je počela oko tri sata ujutro, a završila se u osam časova, kada su ga jake policijske snage pronašle i uhapsile. Sumnja se da je I. I. uspeo da obije više od 10 kuća u Mirijevu i iz njih odnese zlato, nakit i novac. On je oštećenima pretio gasnim pištoljem, a čak je upao i u kuću jedne starije gospođe - prepričava naš sagovornik.

Policijske patrole rasporedile su se duž Ulice Matice srpske i čekale nespretnog lopova da se vrati.

- Navodno, I. I. je najpre ušao u letnju kuhinju jedne privatne kuće, vrzmao se okolo, a kada ga je vlasnik primetio, pobegao je. Međutim, on se posle nekog vremena ponovo vratio na isto mesto, pa čak pokušao i da podigne roletnu i uđe unutra. Na svu sreću, vlasnik je ponovo primetio da se nešto dešava, pa je lopov ostao uskraćen za plen - prepričava naš izvor iz istrage i dodaje:

- Malo kasnije, ponovo u Ulici Matice srpske, provalnik je pokušao da obije stan, ali je ubrzo pobegao. Tom prilikom mu je ispao gasni pištolj, a pretpostavlja se da je reč o istom provalniku na ove dve adrese - dodao je naš sagovornik.

(Kurir.rs/J.I./ Foto: Ilustracija Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track