PORUKE POSVEĆENE MOMCIMA POGINULIH KOD ŽITIŠTA SLAMAJU SRCA: Ljubo, za***o si me sinoć, nije takav dogovor bio! (FOTO)
Foto: Facebook

rodbina i prijatelji se opraštaju

PORUKE POSVEĆENE MOMCIMA POGINULIH KOD ŽITIŠTA SLAMAJU SRCA: Ljubo, za***o si me sinoć, nije takav dogovor bio! (FOTO)

Crna Hronika -

Dva najbolja drugara, Ljubomir Marinkov (25) i dve godine mlađi Dejan Tot, iz Srpskog Itebeja u opštini Žitište, u noći između subote 27. i nedelje 28. jula u 2.45 časova, tragično su izgubili živote, na putu od mesta Torak prema Srpskom Itebeju.

Kako je potvrdila zrenjaninska policija, njih dvojca su motorom kojim je upravljao Ljubomir Marinkov, naleteli na nepravilno osvetljen traktor sa presom za slamu, tzv. balirkom, kojim je upravljao tridesetogodišnji D.O. iz Torka kod Žitišta, koji je uhapšen i uz krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zadržan je u pritvoru 48 sati, nakon čega će biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Rodbina i prijatelji i dalje ne veruju da su ostali bez sinova, braće, drugova...

U neverici, masovno ostavljaju potresne fotografije i klipove na društvenoj mreži Facebook, uz komentare koji bi istopili i najtvrđa srca.

"Anđeli vas čuvali braćo moja,nadam se da ste i sada zajedno kao što ste uvek bili, počivajte u miru pajtaši ????", napisao je Ljubomirov brat Zoran, uz video snimak koji je napravio u čast dvojice nerazdvojnih drugova.

Ljubomir je bio najmlađi od trojice braća u porodici Marinkov, a automobili i motori bili su njegova strast. Često su ga meštani viđali u radionici u svom dvorištu.

Ne mogavši da obuzda emocije, Zoran je objavio i fotografiju na kojoj Ljubomir jaše konja, uz komentar: "Nadam se da i tamo gde si sada jašes nekog Jadrana, Ljubo za***o si me sinoć, nije takav dogovor bio...???????"

Od brata Ljubomira se oprostio i Rale Marinkov, uz zajedničku fotografiju i poruku: "Bio si svetla tačka u našim crnim životima. Volim te brate moj i već nedostaješ ??? Znam da si gore i da gledaš. Srešćemo se jednog dana opet a do tada čuvaj mi mesto. Ljubi brat ?❤?."

Sestra Dejana Tota je u znak poštovanja i sećanja na prerano preminule mladiće, kao profilnu fotografiju okačila upravo sliku na kojoj su njih dvojica zajedno:

Poruke, fotografije i snimci ne prestaju da se nižu, bol je preogromna, a njih dvojica će sutra zajedno biti i sahranjeni.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track