stravična nesreća kod skretanja za bogovađu uzela 4 života

POJAVIO SE UZNEMIRUJUĆI SNIMAK STRAVIČNE NESREĆE KOD LJIGA: Da li je ovo tačan trenutak udara! On je bio za volanom BMW smrti (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD/LJIG - Stravična nesreća koja je noćas na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Bogovađu, uzela četiri mlada života zabeležena je na nadzornoj kameri, a snimak sa nadzorne kamere poslali su nam čitaoci Kurira Marko i Milan.

Reč je o samom trenutku užasne nesreće i veoma je uznemirujuć. Na snimku potiče sa nadzorne kamere vidi se kojom silinom automobil otpozadi udara u automobil ispred sebe.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

foto: Printscreeen Facebook

On se sumnjiči da je noćas, sat posle ponoći, na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac, upravlјajući vozilom BMW, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su poginule četiri osobe, dok su četiri osobe zadobile povrede, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja