JOVANICE, NEMOJ METLOM! DETALJI NESVAKIDAŠNJE PORODIČNE DRAME NA ZVEZDARI Komšije: Ne možete da zamislite tu scenu kako žena od metar i po bije grdosiju
Foto: Zorana Jevtić

Muž je pitao gde se zadržala a onda je nastao lom

JOVANICE, NEMOJ METLOM! DETALJI NESVAKIDAŠNJE PORODIČNE DRAME NA ZVEZDARI Komšije: Ne možete da zamislite tu scenu kako žena od metar i po bije grdosiju

Crna Hronika -

Nesvakidašnja porodična drama dogodila se juče na Zvezdari kada je žena J. Đ. (31) pretukla muža D. Đ. (30) metlom.

Incident se dogodio u iznajmljenom stanu u Ulcinjskoj ulici nakon žučne svađe supružnika.

- Još nije poznat povod za svađu, ali je to verovatno bilo iz nekog banalnog razloga, pošto su oba supružnika psihički labilna. J. Đ. je u jednom trenutku dohvatila drvenu metlu i izudarala muža po glavi. Uplašeni D. Đ. je zapomagao i vikao kako će pozvati policiju ukoliko se ona ne smiri, ali ženu je to samo još više razbesnelo - priča izvor iz istrage.

Komšije su ispričale da se u stanu odvijala prava drama.

- Čula sam kada je počela svađa. Odzvanjalo je, pa su ih čuli svi u dvorištu i na ulici. Muž je pitao gde se zadržala, a onda je nastao lom. Ona je sitna žena, dok je on visok skoro dva metra. Jednostavno je naskočila na njega i prvo ga je tukla rukama. Čula sam ga kako zapomaže, a onda je zavapio: "Jovanice, nemoj metlom", i zakukao na sav glas. Krvav i izgreban je istrčao iz stana i zapomagao da zovemo policiju. Ne možete da zamislite tu scenu, kako žena od metar i po bije grdosiju - kaže komšinica i dodaje da se drama nastavila na ulici.

- Istrčao je kroz dvorište pravo na ulicu, a ona za njim. Šta mi je drugo preostalo nego da zovem policiju i prekinem taj cirkus - priča vidno uznemirena žena iz zajedničkog dvorišta.

J. Đ. je pripretila i da će skočiti sa terase sa njihovom bebom u naručju ako se on drzne da pozove policajce. Na poziv komšija, ubrzo je stigla patrola policije sa Zvezdare, a komandir te policijske stanice Ivan Vučetić je obuzdao ženu, koja je zatim prevezena na psihijatrijski pregled. Po odobrenju tužioca određeno joj je zadržavanje do 48 sati. Muž je u međuvremenu prevezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lakše povrede na glavi.

Inače, u ovoj porodici je i ranije je bilo prijava za nasilje, pa je policija nekoliko puta intervenisala, uglavnom da spasi muža od pomahnitale supruge. Komšije kažu da su se supružnici tamo doselili pre nešto više od mesec dana.

- Oboje imaju nekih psihičkih problema i non-stop su se svađali, vikali. Ona bi često u pola noći izašla gola na terasu i igrala. Ono jadno dete je zapostavljeno i često se razboljevalo. Umela je da ga šeta po najvećoj vrućini bez ikakve zaštite od sunca. Oni u kući nemaju nijedan jedini lek za tu bebu! Kad bih joj skrenula pažnju da njenom detetu nije dobro, samo bi mi odbrusila da gledam svoja posla - priča komšinica.

Prema njenim rečima, J. Đ. se svađala i sa ostalim komšijama u dvorištu.

Ženu je Hitna pomoć prebacila u specijalizovanu ustanovu, gde joj je ukazana pomoć, a brigu o o devojčici preuzeo je Centar za socijalni rad, saznaje Kurir.

(Kurir.rs/Informer/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track