UŽASNA TRAGEDIJA UGLEDNE ŠABAČKE PORODICE! BRATU SMRSKAO LOBANJU: Leš vozio u kolicima da ga zakopa u šumi!
Ignjat Gajić, Foto: Printscreen Facebook

hOROR

UŽASNA TRAGEDIJA UGLEDNE ŠABAČKE PORODICE! BRATU SMRSKAO LOBANJU: Leš vozio u kolicima da ga zakopa u šumi!

Crna Hronika -

Horor - Student psihologije Bogdan Gajić (20) do smrti tukao bokserom starijeg brata Ignjata (24), a u pokušaju da prikrije zločin i otarasi se tela osujetili ga policajci

Bogdan Gajić (20) uhapšen je u Šapcu zbog sumnje da je u porodičnoj kući ubio svog starijeg brata Ignjata (24) udarcima bokserom u glavu. Mladić je zatečen na ulici u kojoj su stanovali kako mrtvog brata vozi u majstorskim kolicima u nameri da ga zakopa.

Kako nezvanično saznajemo, jezivo bratoubistvo otkriveno je u noći između ponedeljka i utorka oko 3.30 časova, kad je policijska patrola presrela Bogdana Gajića na ulici.

ubica Bogdan Gajić sa ocem
ubica Bogdan Gajić sa ocem foto: Printscreen Facebook

Jezivo otkriće

- Policajci su patrolirali i naišli na momka koji je vozio majstorska kolica s teretom. Njima je to bilo sumnjivo pa su se zaustavili i pitali ga šta prevozi i da li mogu da pogledaju sadržaj kolica. On se samo mirno sklonio i stajao sa strane, a šokirani policajci su zatekli unakažen leš, umotan u najlon, pa u čaršav. Pored tela, u kolicima su se nalazili i lopata i ašov, jer je Bogdan, kako se sumnja, krenuo u obližnju šumu da zakopa telo svog starijeg brata - priča naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, policija je odmah uhapsila Gajića, koji nije ni pokušao da pruži otpor. - On nije pominjao nikakav motiv ubistva, niti je želeo da daje izjave u policijskoj stanici. Dosadašnja istraga je utvrdila da je Bogdan ocu i majci, koji su bili u Beogradu u trenutku ubistva, javio da su došli neki mladići i odveli Ignjata sa sobom. Takođe, obavljen je uviđaj u kući i pronađeni su nož i bokser za koje se veruje da su korišćeni tokom jezivog ubistva - objašnjava sagovornik Kurira.

Komšije u šoku

Komšije o ovoj porodici pričaju sve najlepše i šokirane su onim što se dogodilo. - To su bila divna deca, samo to mogu da vam kažem. Ne mogu da verujem šta se dogodilo i kako - priča komšinica.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić

Kako saznajemo, mladić koji je ubio svoj brata studirao je psihologiju, a bio je jedan od najboljih učenika šabačke umetničke škole. - On je bio zaista posebno dete. Bio je miran, ali izuzetno inteligentan. Čula sam da je upisao fakultet i da je na prijemnom briljirao. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Ne znam šta je to moglo da ga natera da podigne ruku na brata, tim pre jer je taj stariji bio mnogo viši i krupniji od njega. Kako je uopšte mogao da ga savlada i ubije - pitaju se Šapčani koji su poznavali ovu porodicu.

Ugledna porodica

OTAC PROFESOR I SLIKAR,ROĐACI MILIĆA OD MAČVE

Bogdan i Ignjat su stariji sinovi uglednog šabačkog profesora, slikara Petra Gajića. Pored njih dvojice, Gajić ima i najmlađeg sina, koji u trenutku zločina navodno takođe nije bio u kući. Porodica Gajić nadaleko je poznata u Šapcu, a navodno su u rodbinskim vezama s velikim srpskim slikarom Milićem od Mačve.

Sukobi

NISU SE SLAGALI

Kako Kurir saznaje, sumnja se da su motiv jezivog bratoubistva bili narušeni odnosi između Ignjata i Bogdana. - Braća su navodno već duže vreme bila u ličnom sukobu, koji je na kraju rezultirao zločinom. U njihovom komšiluku se moglo čuti da je ubijeni Ignjat u poslednje vreme bio problematičan, zbog čega ne isključuju mogućnost da je Bogdan nasrnuo na brata jer je na neki način bio izazvan - kazao je Kurirov sagovornik.

Kurir.rs / Ekipa Kurira / Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track