POTRAGA ZA UBICOM: Izbo taksistu na Ubu, oca ubio na spavanju
Oca ubio iz lovačke puške... Aleksandar M., Foto: Privatna Arhiva

U BEKSTVU: POLICIJA TRAGA ZA BIVŠIM OSUĐENIKOM:

POTRAGA ZA UBICOM: Izbo taksistu na Ubu, oca ubio na spavanju

Crna Hronika -

Aleksandar M. (25) iz Takova, koji je prošle nedelje iskasapio nožem taksistu, osuđen je kao maloletnik na osam godina zatvora zbog brutalnog ubistva svog oca Dragana M.

Aleksandar M. (25), koji je nožem teško ranio taksistu Aleksandra M. (27) na Ubu, odležao je zatvorsku kaznu zbog ubistva svog oca Dragana M., koga je na spavanju ubio 2010. godine kao maloletnik!

Teško povređen... Taksista Aleksandar M.
Teško povređen... Taksista Aleksandar M.foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, taksista je povređen u ponedeljak, kada ga je Aleksandar M. iz čista mira napao na taksi stanici. On ga je najpre gađao ciglom, a potom i nasrnuo na njega nožem, bez ikakvog razloga. Nakon što je bukvalno iskasapio mladića, Aleksandar M. pobegao je i potraga za njim još uvek je u toku, a raspisana je i poternica.

Svađa zbog ocena

- Aleksandar M. pre devet godina na spavanju je ubio svog oca Dragana, bivšeg policajca. Zločinu je, navodno, prethodila svađa zbog loših ocena koje je Aleksandar imao u školi. Tada je imao 15 godina - priča naš sagovornik iz istrage.

Kako su mediji pisali u to vreme, otac i sin stanovali su u jednoj kući, dok je Draganova majka, a dečakova baka, spavala u drugoj. - Zločin se dogodio sat iza ponoći, kada je tada maloletni Aleksandar uzeo pušku, stavio patron u nju i pucao u oca. Njega je prvi metak ubio, ali je mladić stavio još dva metka i overio ga. Posle zločina on je probudio babu, rekao joj šta je uradio i pozvao policiju. Zbog tog dela je bio osam godina u zatvoru, a izašao je na slobodu pre dve godine - kazao je izvor Kurira.

Povređeni u bolnici

Porodica povređenog taksiste za naš list je potvrdila ove navode. - Čuli smo da je reč o mladiću koji je povratnik i koji je ubio oca u Takovu. Moj brat je u teškom stanju, životno je ugrožen i ukupno je imao 19 uboda po leđima, prednjem delu tela, rukama i nogama - priča Nikola M., brat povređenog Aleksandra: - Kako su nam rekli, brat je te noći radio, stajao na taksi stanici, kada ga je taj mladić napao sa leđa ciglom, koja ga je promašila i pogodila kolegu i automobil. Moj brat je bežao ka prolazu do nekog kafića, gde ga je napadač sustigao i izbo - naveo je naš sagovornik i dodao da se Aleksandar sada leči na VMA.

Komšije IZ ZATVORA OTIŠAO U ČEŠKU

Komšije iz sela Takovo kažu da meštani već dva dana pričaju da je Aleksandar M. napao nekoga na Ubu. - Njegova baka je preminula, pa je on po povratku iz zatvora rasprodao imanje. Čuli smo da je odlazio u Češku i vraćao se, a nismo znali da je sada na Ubu. On po selu nije pravio probleme nikada - kazale su komšije.

Užasno

MAJKA GA OSTAVILA KAO BEBU

Aleksandar M. odrastao je sa ocem, koga je ubio, i bakom. - Njega je majka napustila kada je imao godinu i po dana i više se nije vraćala. Pokojni Dragan je brinuo o sinu, sam ga je odgajao uz pomoć svoje majke. Nikome ni dan-danas nije jasno zašto ga je sin ubio - pričaju meštani Takova.

Kurir.rs/Jelena Ivić Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track