UBICA BULATOVIĆA ĆE BITI OTKRIVEN ZBOG OVOGA! POLICIJA PRONAŠLA KLJUČNE DOKAZE NA MESTU ZLOČINA: Željka (55) sačekali ispred zgrade u Novom Sadu, pa sasuli 2 metka u njega
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

pogođen u glavu i ruku

UBICA BULATOVIĆA ĆE BITI OTKRIVEN ZBOG OVOGA! POLICIJA PRONAŠLA KLJUČNE DOKAZE NA MESTU ZLOČINA: Željka (55) sačekali ispred zgrade u Novom Sadu, pa sasuli 2 metka u njega

Crna Hronika -

Željka Bulatovića (55) iz Banjaluke u ponedeljak, 9. septembra uveče ispred zgrade u Ulici braće Dronjak u Novom Sadu, pogodila su dva metka, jedan u glavu, a drugi u ruku.

foto: Kurir

Inspektori su ispred zgrade pronašli dve čaure.

1 / 6 Foto: Kurir/S.S.

O kom kalibru oružja je reč, zasada niko ne želi da otkriva, jer su te čaure poslate na DNK analizu.

Nakon toga će uslediti dalja veštačenja.

Inspektori novosadske policije intenzivno tragaju za egzekutorom koji je pucao u Bulatovića te večeri, a u tome bi trebalo da im pomogne i snimak video-nadzora jednog lokala u toj ulici.

- Proveravaju se svaki detalj i informacija - saznaje se iz izvora bliskog istrazi.

- Iste večeri su obavljeni razgovori sa nekoliko osoba, koje bi eventualno mogle imati neka saznanja.

Motiv surove likvidacije zasad nije poznat, ali se u javnosti spominje da je to zapravo opomena njegovom sinu Aleksandru Bulatoviću, s obzirom na to da će mu u Okružnom sudu u Banjaluci 13. septembra na ponovnom suđenju biti izrečena presuda za ubistvo Miroslava Lazarevića pre tri godine.

Mlađi Bulatović i Saša Vidović su zbog tog ubistva 16. oktobra 2016. godine u Istočnom Sarajevu prvobitno bili osuđeni na 19, odnosno 20 godina zatvora.

Međutim, Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je prvostepenu presudu, a suđenje je ponovljeno.

Željko Bulatović je, podsećamo, ubijen oko22 sata dok se kako se pretpostavlja iz prodavnice vraćao u iznajmljeni stan u Ulici braće Dornjak 7, u kome je živeo prethodnih šest meseci kada se doselio iz Banjaluke.

O ubijenom stanari te višespratnice ne znaju gotovo ništa.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track