OVO JE KUĆA HORORA NA PALIĆU: Snježana mužu zarila nož u leđa, a onda pobegla! On se sam odvezao u bolnicu?!
Foto: N.H.

strašno

OVO JE KUĆA HORORA NA PALIĆU: Snježana mužu zarila nož u leđa, a onda pobegla! On se sam odvezao u bolnicu?!

Crna Hronika -

Snježana Nj.(51) je oko 3 sata na Paliću kod Subotice nožem ubola svog supruga u leđa, Gabora Nj. (43). On je sam otišao u bolnicu rekavši da je povređen!

"Povreda jeste teža, Gabor je dobio težak ubod nožem s leđa, ali nije vitalno ugrožen”, rečeno je za Kurir u subotičkoj bolnici.

"On je zadržan na posmatranju, nije bilo operacije, ali je zbrinut i kako saznajemo nalazi se još uvek u hirurškoj šok sobi na posmatranju”, saznajemo u Opštoj bolnici.

O motivima pokušaja ubistva, kako je kvalifikovano u policiji, još se samo spekuliše.

foto: N.H.

"Policija u Subotici uhapsila je jutros S.NJ. iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju”, saopšteno je iz Policijske uprave u Subotici.

"Sumnja se da je osumnjičena u kući, nakon kraće svađe, nožem ubola supruga i nanela mu teške telesne povrede. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici”.

Neobična je bila reakcija osumnjičene nakon pokušaja ubistva, jer kako Kurir nezvanično saznaje, ona je nakon svađe sa mužem zarivši mu duboko nož u leđa, ostavila ga, a zatim izletela iz kuće.

Izvor Kurira kaže, da je žena pobegla iz kuće i sela u auto, a zatim je usled velikog stresa izgubila koncentraciju i udarila autom u banderu na putu.

"To se dešavalo spontano nakon što je u takvom stanju, nakon teškog ranjavanja supruga napustila kuću, a kasnije je uhapšena”, kaže naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo, pošto je Gabor otišao u bolnicu po službenoj dužnosti je pozvana i policija, zbog nasilja koje je žena počinila nad njim i težeg ranjavanja.

Nakon toga je Snježana uhapšena. Kako Kurir nezvanično saznaje, ona je navodno izjavila da ne zna zašto je to učinila.

U komšiluku kažu da ne znaju šta se događalo tokom noći i nisu želeli da daju izjavu. Jedan komšija tvrdi da motiv može biti ljubomora, a drugi kraj njega da je to bila žešća porodična svađa.

Zvanično motiv pokušaja ubistva se još ne zna, a nakon hapšenja Snježane, za 48 sati VJT Subotica će saslušati Snježanu oko okolnosti i sumnji za pokušaj ubistva.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track