JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD NOVOG SADA: Mlada košarkašica (18) krenula na trening pa uletela kolima na gradilište i zakucala se u kamion! Vatrogasci sekli smrskani automobil da bi je izvukli (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Kurir

strašno

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD NOVOG SADA: Mlada košarkašica (18) krenula na trening pa uletela kolima na gradilište i zakucala se u kamion! Vatrogasci sekli smrskani automobil da bi je izvukli (FOTO)

Crna Hronika -

Iva Šicar (18), košarkašica ŽKK "021", povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila putu između Sremskih Karlovca i Banstola.

Kako saznaje Kurir, udes se dogodio kada je košarkašica koja je upravljala automobilom marke "punto" izgubila kontolu nad vozilom, a potom uletela u gradilište brze pruge Novi Sad-Beograda.

foto: Kurir

Ona se potom zakucala u parkirani kamion. Vozilo je potpuno smrskano, a devojku su iz kola vadili novosadski vatrogasci. Muškarac koji se nalazio na gradilištu zadobio je povrede kuka.

foto: Privatna Arhiva

Iva je primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

- Slomila je podlakticu i ušiveno joj je čelo. Dete je vredno, dobra košarkašica, reprezentativka u mlađim selekcijama i nije htela da zakasni na trening - kaže sagovornik Kurira.

Lekari KCV potvrdili su za Kurir da mlada košarkašica nije životno ugrožena.

- Nakon blagovremenog zbrinjavanja i adekvatne dijagnostike, ustanovljene su povrede glave i desne podlaktice. Pacijentkinja nije životno ugrožena, ali je hospitalizovana u KCV radi daljeg konzervativnog tretmana i opservacije -rečeno je u Urgentni centar KCV.

Takođe, u Urgentni centar je primljen i M. I. (65), nakon saobraćajne nesreće sa lakšim povredama u predelu lumbalne regije, koji je, posle adekvatne dijagnostike i opservacije, otpušten na dalje kućno lečenje.

Kako saznajemo, košarkašica će ostati u bolnici nekoliko dana. Posetili su je trener i drugarice iz kluba, poželeli su joj da se brzo oporavi i vrati na teren.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja