Najnovije vesti

MALOLETNIK IZ SRBIJE DIVLJAO NA MALTI: Pretukao i opljačkao starca dok je podizao novac sa bankomata, uzeo mu 1.100 evra
Ilustracija, Foto: Shutterstock

kriminal

MALOLETNIK IZ SRBIJE DIVLJAO NA MALTI: Pretukao i opljačkao starca dok je podizao novac sa bankomata, uzeo mu 1.100 evra

Crna Hronika

Maloletni Srbin (16) priznao je nakon hapšenja da je pretukao i opljačkao 74-godišnjeg starca u zalivu Svetog Pavla na Malti i od njega oteo 1.100 evra.

Tamošnji mediji preneli su da je maloletnik video starijeg čoveka pred bankomatom dok je podizao novac, a zatim ga pratio do kuće, gde je nasrnuo na njega i oteo mu 1.100 evra.

Malteška policija je ovaj slučaj okarakterisala kao tešku krađu, a kao otežavajuća okolnost uzete su u obzir godine žrtve.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Identitet 16-godišnjeg lopova nije naveden, jer je reč o maloletniku, zbog čega se sud morao obratiti i njegovom ocu kako bi dopunio izveštaj. Očekuje se da suđenje bude nastavljeno u decembru.

Inače, ovo je samo jedan u nizu mnogobrojnih incidenata koje su izazvali naši državljani na tom ostrvu.

Javnost je nedavno ostala šokirana video snimkom sa sigurnosnih kamera, na kom je zabeleženo kako Srbin zaposlen kao obezbeđenje jednog kluba u distriktu Pejsvil, poznatom po noćnim klubovima, brutalno napada jednog Poljaka, udara ga i šutira dok ovaj leži na zemlji.

(Kurir.rs/Blic, J.A.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...