Najnovije vesti

MALČANSKI BERBERIN SASLUŠAVAN DVA I PO SATA: Preti mu doživotna robija, a evo KAKO SE BRANIO
Foto: Kurir

Više javno tužilaštvo u Nišu

MALČANSKI BERBERIN SASLUŠAVAN DVA I PO SATA: Preti mu doživotna robija, a evo KAKO SE BRANIO

Crna Hronika

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, osumnjičen da je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) i mučio je deset dana, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nakon saslušanja, Višem sudu u Nišu podnet je predlog za određivanje pritvora zbog opasnosti od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo, kao i zbog činjenice da se okrivljeni tereti za krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a usled čijeg je izvršenja došlo do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano vođenje krivičnog postupka.

Tužilaštvo će istragu protiv okrivljenog sprovoditi u pravcu krivičnog dela otmica iz cl. 134 st. 3 u vezi st. 1 i krivičnog dela silovanje iz čl. 178 st. 4 u vezi st.1 Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna doživotnog zatvora.

Jovanović se nije branio ćutanjem na saslušanju u Tužilaštvu, već je dao svoju odbranu i po rečima portparola Višeg javnog tužilaštva, Borisava Radonjića, "delimično objasnio radnje koje je preduzeo".

foto: Kurir / Čitalac Kurira

Saslušanje u tužilaštvu trajalo je oko dva i po sata.

Njega je nakon saslušanja u Tužilaštvu i saslušao i sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu koji mu je odredio jednomesečni privor uvaživši razloge koje je navelo tužilaštvo.

Da podsetimo, "Malčanski berberin", Ninoslav Jovanović, uhapšen je u nedelju u 14.20 sati na groblju u Malči. Poslednja žrtva koju je oteo bila je maloletna devojčica Monika K. koja je spašena iz ruku silovatelja i pedofila.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...