UNAKAŽEN LEŠ NAĐEN U BEOGRADU: Muškarac pretučen nasmrt, dvoje privedeno
Foto: Tamara Trajković

užas

UNAKAŽEN LEŠ NAĐEN U BEOGRADU: Muškarac pretučen nasmrt, dvoje privedeno

Crna Hronika -

Imao je povrede na glavi i telu, koje ukazuju na to da je žrtva zločina. Sumnja se da je on brutalno pretučen, usled čega je preminuo

Leš Ismaila Kaljuša (75) pronađen je juče ispred zgrade u kojoj je živeo u Ulici Rajka Ružića u Beogradu, a sumnja se da je nesrećni čovek pretučen nasmrt.

Kako saznajemo, Ismail je imao vidljive povrede.

- Imao je povrede na glavi i telu, koje ukazuju na to da je žrtva zločina. Sumnja se da je on brutalno pretučen, usled čega je preminuo. Telo nastradalog preneto je na obdukciju, kojom će biti utvrđen tačan uzrok smrti - kaže izvor Kurira.

foto: Tamara Trajković

Prema rečima našeg izvor, čim je policija dobila dojavu o sumnjivoj smrti muškarca, dali su se u potragu za osumnjičenima. - Ubrzo su privedena dvojica muškaraca. Veruje se da oni imaju saznanja o zločinu ili su na neki način umešani u smrt Ismaila. Oni će biti saslušani, nakon čega će biti poznati detalji zločina - kaže izvor.

Mesto  zločina... Zgrada ispred  koje je  ubijen  Ismail  Kaljuš
Mesto zločina... Zgrada ispred koje je ubijen Ismail Kaljušfoto: Tamara Trajković

Prema rečima Ismailovih komšija, on je duže vreme živeo u suterenu zgarde u Rajka Ružića.

- Dosta je pio i pravio probleme. Stalno je dovodio društvo, uglavnom su to bile pijandure i propalice. Znali su i da se posvađaju i da se potuku, pa verujemo da je to i sada bio slučaj - kaže komšija i dodaje da preminuli muškarac ima porodicu, ali da je živeo sam.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Tamara Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track