UŽAS U LAPLJEM SELU: Mladići pretukli vozača školskog autobusa jer nije hteo da pije rakiju
Foto: Sonja Spasić

dvojici određen pritvor

UŽAS U LAPLJEM SELU: Mladići pretukli vozača školskog autobusa jer nije hteo da pije rakiju

Crna Hronika -

Grupa mladića srpske nacionalnosti pretukla je juče vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća Priština- Gračanica Slavišu Andrejevića, kada je školskim autobusom dovezao učenike u Laplje Selo.

Prema rečima Andrejevića, oni su najpre njemu i njegovim kolegama vozačima nudili rakiju, a kada su oni to odbili, mladići koji su po svemu sudeći bili u pripitom stanju, počeli su da ih vređaju i da se bahato ophode prema njima, prenosi Radio televizija Gračanica.

- Čekali smo na stajalištu ispred škole kolegu iz Brnjice, jer se tu okupljamo. Naišao je auto marke “audi” bele boje, iz koga su izašla šestorica mladića. Izvadili su flašu rakije i terali nas da pijemo, što smo mi naravno odbili, jer ne pijemo na radnom mestu. Moje kolege su zatim krenule autobusima. Ja sam ušao u autobus i hteo da krenem, ali mi nisu dozvolili, pa sam izašao iz autobusa i tada su me napala njih trojica. Dobio sam udarac u glavu i počeo da krvarim - kaže Andrejević, koji je nakon napada zatražio pomoć u Hitnoj službi u Lapljem Selu, koja se nalazi u neposrednoj blizini škole.

Slučaj je prijavljen policijskoj stanici u Gračanici, a komandir policijske stanice Bratislav Trajković, potvrdio je za RTV Gračanica da su za sada priveli četvoricu punoletnih mladića.

Prema poslednjim informacijama dvojica su nakon ispitivanja puštena kući, a drugoj dvojici M.P. iz Gračanice i D.L. iz Ugljara, određen je pritvor od 48 sati.

(Kurir.rs/rtg.rs/ FOTO: Sonja Spasić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja