SIN PRODAVAČICE KOJOJ PRETI 8 GODINA ROBIJE TVRDI: Mama se nije pokajala zbog svega! 10 godina ide od pijace do pijace
Foto: Printscreen

ispovest

SIN PRODAVAČICE KOJOJ PRETI 8 GODINA ROBIJE TVRDI: Mama se nije pokajala zbog svega! 10 godina ide od pijace do pijace

Crna Hronika -

Sin prodavačice Sadije D. (37), koja je u nedelju nokautirala komunalnu milicajku A. M. na pijaci na Vidikovcu ispričao je detalje koji su prethodili napadu.

Kako tvrdi Edison D., do okršaja na pijaci je došlo kada je komunalna milicajka njegovoj majci pokušala da "otme kofer sa stvarima koje je prodavala".

"Više od 10 godina moja majka ide od pijace do pijace i prodaje garderobu", kaže sin prodavačice.

- Pokušala je da zapleni garederobu, što se dešavalo i ranije. Moja majka joj je na to rekla da ima maloletnu decu, da ostavi kofer i pusti je da ode kući - priča Edison (20). On kaže da je milicajka tada povukla kofer i da su sve stvari ispale iz njega.

Žučna rasprava se pretvorila u fizički obračun, i Sadija je nokautirala milicajku. Prašina se digla odmah po objaviljivanju video snimka incidenta koji se brzinom munje proširio na društvenim mrežama.

Sadija D. je pesnicom udarila A. M. koja je nekoliko sekundi nakon toga završila na betonu i ostala da leži. Povređena žena je prevezena u Urgentni centar.

Nakon što je nokautirala ženu Sadija D. pobegla je s lica mesta. Međutim, policija ju je ubrzo locirala i privela u Policijsku stanicu u Rakovici.

- Trebalo bi danas da bude puštena kući, javio mi je otac, pa ćemo da vidimo šta će se dalje dešavati - kaže Edison koji je trenutno kod prijatelja u Nemačkoj.

On međutim dodaje da se njegova majka "nije pokajala zbog svega što se desilo".

Sadija bi danas, nakon što je bude saslušana u Višem tužilaštvu u Beogradu, trebalo da bude puštena iz pritvora. Zbog napada na službeno lice u obavljanju dužnosti, preti joj kazna od dve do osam godina zatvora.

"Ko napadne ili preti da će napasti službeno lice u vršenju službene dužnosti, ako je pri izvršenju dela službenom licu nanesena laka telesna povreda ili je prećeno upotrebom oružja, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do osam godina", stoji u članu 323 Krivičnog zakonika.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track