NOŽEM IZBO SUPRUGU, A 2017. PREŽIVELI HOROR: Slučaj bračnog para iz Kladova zgrozio javnost, već su imali tešku nesreću!
Foto: Kurir/Suzana Božinović, Facebook

jedva ostali živi

NOŽEM IZBO SUPRUGU, A 2017. PREŽIVELI HOROR: Slučaj bračnog para iz Kladova zgrozio javnost, već su imali tešku nesreću!

Crna Hronika -

Zoran i Dragana Skalušević dospeli su u medije nakon krvavog napada koji je odigrao u njihovoj kući, ali njihova jeziva priča tu se ne završava.

Naime ovaj par je pre tri godine čudom preživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. Na njihov automobil je tada naleteo voz na pružnom prelazu. Od udara auto je potpuno smrskan, a njih dvoje su imali neviđenu sreću i u ovoj nesreći zadobili samo lakše povrede.

Da podsetimo, Zoran je nožem napao suprugu u nedelju veče u porodičnoj kući u selu Novi Sip kod Kladova. On je počeo krvnički da ubada Draganu, a njena zapomaganja probudila su njihove ćerke, koje su spavale u svojim sobama.

Najpre je do roditelja dotrčala mlađa ćerka, koja pohađa šesti razred osnovne škole, a zatim i starija, koja je bila u svojoj sobi sa dečkom. Taj mladić je skočio na pomahnitalog Zorana, obuzdao ga i izbacio iz kuće, a zatim su deca pozvala Hitnu pomoć.

Dragana je zadobila tri ubodne rane, od kojih je jedna bila veoma na nekoliko santimetara od srca, a isečena joj je i tetiva na ruci. Zoranu je određen pritvor do 30 dana, a tereti se za pokušaj ubistva.

Nakon napada, Dragana je policajcima rekla kako je ona kriva za sve, i kako je izazvala muža.

- Ja sam za sve kriva, a ne moj muž! Izazivala sam ga, provocirala... Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti! Svađali smo se te večeri, izazivala sam ga, razbesnela... Da sam ćutala, on to nikad ne bi uradio - kazala je Dragana policajcima.

Kurir.rs/Pink

FotoKurir/Suzana Božinović, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track