PRVE FOTO S MESTA EKSPLOZIJE U MALOM MOKROM LUGU, EVO ŠTA KAŽE GAZDA: Ovo je neka greška, nemam problem ni sa kim!
Foto: Tamata Trajković

KURIR NA LICU MESTA

PRVE FOTO S MESTA EKSPLOZIJE U MALOM MOKROM LUGU, EVO ŠTA KAŽE GAZDA: Ovo je neka greška, nemam problem ni sa kim!

Crna Hronika -

Komšije uznemirene i evo šta kažu šta se noćas zbilo kod doma za stare

BEOGRAD - Snažna detonacija uznemirila je noćas, sat vremena posle ponoći, žitelje Partizanske ulice u Malom Mokrom Lugu kada je u dvorište jedne porodične kuće bačena ručna bomba.

U tom dvorištu, na istoj parceli, tik uz porodičnu kuću u kojoj živi više članova nalazi se i zgrada staračkog doma u kojoj usluge koristi tridesetak starijih građana.

foto: Tamata Trajković

Prema prvim i nezvaničnim saznanjima, bomba je bačena u dvorište porodične kuće Ž.S., koji ima četrdesetak godina i koji, kako su jutros javili pojedini beogradski mediji, navodno ima dosije.

U prvo mah, niko od ukućana u čije je dvorište bačena bomba nije hteo da daje izjave, a na lice mesta već su došli i majstori koji saniraju poslednice noćašnje eksplozije. Dvorište i kuća pokriveni su video-nadzorom sa kog je policija već uzela noćašnje snimke.

Međutim, vlasnik kuće i doma za stare nešto pre 12 časova izašao je pred novinare i rekao da nema veze sa ovim što se noćas dogodilo.

- To mora da je neka greška, nemam problem ni sa kim! Ovo nema veze sa mnom, mora da je bilo namenjeno nekom drugom. Nemam problem ni sa domom, niti sa bilo čim drugim - rekao je dodajući da neke od inspekcija već proveravaju rad doma.

A šta kažu komšije?

- Najverovatnije kašikara, rekle su nam komšije iz ulice dodajući da sigurno nije zbog staračkog doma jer je "unutra sve luks sređeno i usluga je super".

- Odlično se brinu o starima, sve je super sređeno i čisto, ne verujem da im je neko bacio zbog toga - rekla nam je jedna od komšinica dodajući da su noćas, odmah posle eksplozije, došli i policija i vatorgasci, a da su lekari hitne smirivali starije korisnike doma koje je uznemirila detonacija.

foto: Tamara Trajković

- Uplašili se, šta će, Sva sreća, niko nije povređen - kažu u ulici dobacujući da dom tu postoji i radi oko dve godine.

foto: Tamara Trajković

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track