Najnovije vesti

UTVRĐENO KAKO JE UMRO SRBIN U LONDONU: Litvanka usmrtila Igora Milića (33)
žrtva... Igor Milić, Foto: Facebook

ISTRAGA

UTVRĐENO KAKO JE UMRO SRBIN U LONDONU: Litvanka usmrtila Igora Milića (33)

Crna Hronika

Engleska: Istražitelji su otkrili da je mladić preminuo nasilnom smrću, a sumnja se da ga je kroz prozor gurnula devojka (28)

Istragom je utvrđeno da je Igor Milić (33), koji je preminuo 12. februara pošto je pao sa šestog sprata zgrade u Londonu, ubijen!

Kako nezvanično saznajemo, istražitelji su posle 12 dana otkrili da Milić nije sam skočio kroz prozor stana u Severnom Finčliju, naselju u Londonu, u kom je živeo sa svojom devojkom (28) iz Litvanije.

Bila uplakana

- Milić je nađen mrtav na pločniku ispred zgrade, a pored njega je bila uplakana devojka. Policija ju je odmah privela zbog sumnje da je počinila ubistvo, ali sve dosad to nije bilo utvrđeno, a smrt Srbina vodila se kao nerazjašnjena. Rezultati obdukcije, kao i analiza drugih prikupljenih dokaza, pokazali su da je Igor Milić preminuo nasilnom smrću - kaže izvor i dodaje: - Zasad se sumnja da ga je devojka, posle svađe u stanu, gurnula kroz prozor. Ona je prilikom hapšenja imala manje povrede po telu. Uprkos svemu, postojala je i mogućnost da je mladić posle svađe s partnerkom sam skočio kroz prozor, ali sada je ta mogućnost odbačena.

Živeli zajedno tri godine

Porodica nesrećnog Milića je od samog početka govorila „da je nemoguće da se on ubio jer nije bio taj tip“. - Igor je s tom devojkom iz Litvanije živeo tri godine. Imali su skladnu vezu, nije se nikada žalio na nju. Ona je intelektualka i bili su kolege. Mnogo su putovali. Šta se desilo kobnog dana, ne znam jer nisam bila tamo- rekli su ranije za Kurir iz mladićeve porodice i dodali da im je policija rekla da je kobnog dana došlo do nekog konflikta i da je devojka uhapšena zbog sumnje da ga je gurnula kroz prozor. Telo Milića još nije dopremljeno u Srbiju.

Radio u hotelu

NEDAVNO UNAPREĐEN

Igor Milić je pre odlaska u London živeo u Subotici, a u inostranstvo je otišao trbuhom za kruhom. - U Londonu je vredno radio i bio je uspešan. Baš nedavno je unapređen na poslu i postao je menadžer jednog hotela. Koliko znamo, u poslednje vreme sa zabavljao s devojkom iz Litvanije, ali ne znamo da li je baš ona privedena - rekao je tada jedan mladićev poznanik.

Kurir.rs/ B. T. Foto: Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...