NE MOGU ZOKO, ON BI ME UBIO: Bombastična izjava frizerke Jelene Marjanović zaprepastila sve na sudu
Foto: Ana Paunković

nastavak suđenja

NE MOGU ZOKO, ON BI ME UBIO: Bombastična izjava frizerke Jelene Marjanović zaprepastila sve na sudu

Crna Hronika -

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, nastavlja se pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svedoka.

Zorica Gemović, koja je bila frizerka pokojne Jelene Marjanović ispričala je danas na suđenju Zoranu Marjanoviću, da se pevačica, kojoj je bila i prijateljica, žalila da joj je dosta svega, ali da ne sme da ostavi Zorana.

foto: Ana Paunković

- Rekla je da joj je svega dosta, da je u kući katastrofa, da joj dođe da uzme dete i ode. Pitala sam je zašto to ne uradi, odgovorila mi je: "Ne mogu Zoko, on bi me ubio". To je bilo par meseci pre nego što se ono dogodilo - rekla je frizerka.

Ona je ispričala je Jelena bila super i da su se poslednji put videle dva meseca pre zločina. Kobne večeri kad je saznala da Jelena nestala mislila je da je to njihov marktinški trik koji su želeli da se nađe u medijima.

foto: Ana Paunković

Ona je rekla da su bile zaista bliske, ali da Jelena nikad nije htela da govori protiv Zorana.

- Par puta se rasplakala, a kada sam je pitala zašto plače, odgovorila mi je: "Ti ništa ne znaš". Mene je nerviralo njegovo ponašanje prema njoj, recimo zvao je tetka, kritikovao je "kako si se to obukla, vidi kakva si". Ona je ćutala na sve to. Nikada nije htela da govori loše o njemu- rekla je Gemovićeva.

Pred sudom je danas iskaz dala i Jelenina drugarica Nora Karleuša Rakić, koja je ispričala da se sa Jelenom družila od 2008. ili 2009. jer su njihovi muževi poslovno sarađivali. Ona je rekla da se Jelena sa Zoranom nikada nije svađala i da ga je uvek branila, mnogo ga volela i oslovljavala sa "moj meda".

foto: Ana Paunković

- Sa svekrom Vladimirom je imala loš odnos. On je odlučivao o svemu, čak se sve pitao i oko Jane. Kada su sedeli kod nas on je non stop zvao jelenu da pita kada će kući i da li Jana jela. On se za sve pitao. Meni je to bila apsurdna situacija a znam da je to i Jeleni smetalo žalila se i na snaju Milicu jer ništa nije radila po kući. Loš odnos imala je i sa kumom Verom, koja zapravo i nije bila njihova venčana kuma, već zaposlena kod Zorice. Mislim da bi bolje bilo da ste saslušali Zoranove i Jelenine venčane kumove Zorana i Vericu Manić - rekla je Nora.

foto: Ana Paunković

Pred sudskim većem prvi put je saslušan Vid Stjepanović, meštanin Crvenke koji je rekao da je tog dana posle podneva primetio na travnatom delu kod nasipa Jelenu, Zorana i njihovu ćerku Janu, da je primetio da se raspravljaju i da je čuo samo kako je Jelena rekla Zoranu: "Ti ne razumeš to". Prema njegovim rečima nedugo posle raspravljanja, njih dvoje su krenuli nasipom a njihova ćerkica je navodno ostala sama.

Istog dana, ali kasnije popodne, kako je rekao, na nasipu je kako se igra sa malom Janom video samo Zoranovog oca Vladimira.

(Kurir.rs/J. Spasić/ FOTO: Ana Paunković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track