KRAJ 15-ČASOVNE DRAME U LOZNICI: Šetao po ivici krova zgrade, evo kako ga je policija savladala! A sve je počelo svađom
Foto: T.Ilić

građani u čudu

KRAJ 15-ČASOVNE DRAME U LOZNICI: Šetao po ivici krova zgrade, evo kako ga je policija savladala! A sve je počelo svađom

Crna Hronika -

Sa ivice krova zgrade u ulici Georgija Jakšića, preko puta Autobuske stanice, slao razne poruke, puštao duhovnu muziku, držao propovodi i vređao policiju

LOZNICA - Drama koja je počela sinoć u centru Loznice, u Ulici Georgija Jakšića, završena je jutros, nešto posle 11 sati.

Policija je iz stana izvela muškarca koji je sinoć sa svoje terase na četvtorm spratu zgrade izlazio na sims zbog čega su na lice mesta stigli policija, vatrogasci i Hitna pomoć.

foto: T.Ilić

On je u pratnji nekoliko policajaca sproveden u lozničku policijsku stanicu, a o svemu će biti obavešteno nadležno Tužilaštvo.

Podsetimo, on je sinoć nešto pre 20 sati počeo da galami sa svoje terase na policiju i vatrogasce koji su postavili naduvani jastuk ispred zgrade u slučaju da muškarac skoči, da bi ga nešto pre 22 sata na njegov zahtev uklonili.

foto: Kurir/T.Ilić

Na društvenim mrežama gotovo neprekidno je preko telefona išao njegov lajv strim dešavanja u stanu, u pozadini se povremeno čula duhovna muzika, a on je pio kafu i pušio. Pominjao je da je sa njim Bog, pričest, svece, pravoslavlje, letenje paraglajdingom, molitve i slične stvari.

Nešto pre ponoći se smirio u stanu, a policija je čitavu noć ostala da dežura u blizini zgrade da bi se onda danas priča završila.

Navodno, sve je počelo posle svađe s jednim komšijom penzionerom.

(Kurir.rs/T. I.lić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track