BAHATOM BIZNISMENU ODREĐEN PRITVOR: Branko Miljković negirao da je povredio dva komunalna milicajca
Foto: Dragan Kadić, Screenshot

vlasnik građevinskih firmi

BAHATOM BIZNISMENU ODREĐEN PRITVOR: Branko Miljković negirao da je povredio dva komunalna milicajca

Crna Hronika -

BEOGRAD - Vlasnik građevinskih firmi MBA Ratko Mitrović i MN gradnja Branko Miljković (53) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je u ponedeljak napao komunalnu milicajku, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Miljković je saslušan povodom krivičnog dela napad na sluzbeno lice u vršenju sluzbene dužnosti. Njemuj se na teret stavlja da je napao i povredio komunalnog milicajca i milicajku.

Nakon saslušanja sud mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor kako ne bi uticao na svedoke, rečeno o je Tanjugu u Trećem osnovnom tužilaštvu.

On se sumnjiči da je udario pripadnicu komunalne milicije koja je na poziv građana došla na intervenciju.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen

Do incidenta došlo na gradilišu na Novom gradu, koje se nalazi u nastavku Bulevara heroja sa Košara i to u vreme trajanja policijskog časa, kada je Komunalna milicija došla je na poziv građana, koji su prijavili da neko pali gume i da im smeta jak dim.

Nakon izlaska na lice mesta, komunalci su doživeli uvrede i pretnje od Miljkovića, i pozvali su patrolu policije, čiji su ga pripadnici savladali i priveli u stanicu.

Komunalna milicajka je nakon ovog događaja zatražila pomoć u Urgentnom centru.

Miljkovićeve firme, koje su sada, kako pišu mediji u stečaju, izvodile su brojne radove, pored ostalog i na Trgu Slavija.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track