Autobus sleteo ka Drini, 10 povređenih

Saobraćajna nesreća u selu Budišić kod Malog Zvornika

Autobus sleteo ka Drini, 10 povređenih

Crna Hronika -
Osim vozača i suvozača, povređeno četvoro dece i četiri odrasla putnika. Najverovatniji uzrok nesreće - infarkt vozača Željka R.

ŠABAC - Izbegnuta tragedija!

Željko R. (36), vozač autobusa koji je saobraćao na liniji Herceg Novi - Šabac, njegov suvozač Miloš N. (27), četvoro dece i četiri odrasla putnika povređeni su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Budišić kod Malog Zvornika.

Do udesa je došlo juče oko pet sati ujutro, kad je Željku R. pozlilo, pa je izgubio kontrolu nad autobusom, prešao u suprotnu traku i prevrnuo se tik pored Zvorničkog jezera.- Osim Željka i Miloša, povređena su deca N. R. (3) i njegova sestra A. R. (13), J. K. (10) i njen brat I. K. (15), kao i M. N. (30), S. K. (40), S. A. (62) i R. A. (64) - kažu u policiji.

Željko R. je rekao da je tokom vožnje osetio jak bol u grudima i da je hteo da odveze autobus nekoliko metara dalje da bi stao.- Iznenada je video svetlost pred očima, a mi pretpostavljamo da je doživeo infarkt - kaže naš sagovornik.Živote 29 putnika spaslo je to što je Željko R. vozio autobus brzinom između 40 i 50 kilometara na sat.NA. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track