TUGA! ŽRTVE ČETVOROSTRUKOG MASAKRA KOD LESKOVCA SAHRANILO SOCIJALNO: Ubijena porodica Ilić počivaće zajedno
Žrtve...Sara, Ana, Danijela i Predrag, Foto: privatna arhiva

TUGA! ŽRTVE ČETVOROSTRUKOG MASAKRA KOD LESKOVCA SAHRANILO SOCIJALNO: Ubijena porodica Ilić počivaće zajedno

Crna Hronika -

Predrag Ilić, njegova žena Danijela i ćerke Ana i Sara ispraćeni su na večni počinak u prisustvu malobrojnih meštana i rođaka

Četvoro članova porodice Ilić iz Leskovca, koje je 10. maja sekirom ubio Miloš Ilić (20), sahranjeni su juče u rodnom selu Granice kod Bojnika, a njihova tela spuštena su u istu raku.

Sahranu nije imao ko da organizuje i finansira, pa je to učinio leskovački Centar za socijalni rad, čiji su korisnici Ilići bili i za života.

- Život te porodice bio je tužan, a takav im je bio i kraj. Naježim se kad pomislim da njih nije imao ko ni da sahrani, a nije imao ko ni da im iskopa rake. Zato je opština Bojnik poslala buldožer i njime su iskopali ogromnu rupu, dimenzija četiri sa četiri, i u nju su spustili sanduke - priča komšija i dodaje:

- Na groblju je bilo malo ljudi. Roditelji ubijenog Predraga stari su, bolesni, a ovo ih je dotuklo. Osim njih, sahrani je prisustvovao i Predragov brat, koji je došao iz Beograda. On je van sebe. Naročito mu je krivo što je čitavog života pokušavao da brata Predraga postavi na noge i pomogne mu da počne da vodi normalan život, ali uzalud.

Meštani kažu da je u grobnicu najpre spušten kovčeg s Predragovim telom, zatim sanduci s telima njegovih ćerki i na kraju sanduk s Predragovom ženom.

- Dostojanstveno smo ih ispratili, koliko se moglo - kažu meštani i dodaju da je Predragov otac sada kao biljka.

- Na sahrani ni reč nije progovorio, ni suzu nije pustio, palio je sveće, čini mi se potpuno nesvestan šta se dešava. Njegova žena bila je pod jakim lekovima. Tuga će ih tek stići - kaže komšija Ilića.

Podsetimo, Miloš Ilić je pre četiri dana u centru Leskovca sekirom na spavanju ubio oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43), trudnu sestru Anu (18) i polusestru Saru (12). Posle zločina Miloš se presvukao i otišao kod rođake, gde je nekoliko sati kasnije uhapšen.

Motiv zločina

MILOŠ MRZEO „ZLU MAĆEHU“

foto: Facebook

Miloš Ilić je zbog sumnje da je počinio četvorostruko ubistvo saslušan u tužilaštvu i branio se ćutanjem, posle čega mu je određen pritvor. Kako smo pisali, on je prilikom hapšenja priznao zločin.

- U porodici su bili narušeni odnosi, reč je o disfunkcionalnoj porodici. Miloš je patološki mrzeo maćehu, koja ga je maltretirala i kinjila. S druge strane, pre zločina posvađao se s ocem oko para za cigarete i izlazak. U svađu se umešala i maćeha, koja je smatrala da njen muž previše para daje deci iz prvog braka - kaže izvor.

Kurir.rs/ B. T. Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track