ODMOTAVA SE KLUPKO OKO MILJANOVIĆA Iako je na snimku izgledao TRAPAVO, iskusni policajci se ŠOKIRALI analizom snimka
Foto: Screenshot, MUP Srbije

pucnjava u kafiću na vračaru i dalje glavna tema

ODMOTAVA SE KLUPKO OKO MILJANOVIĆA Iako je na snimku izgledao TRAPAVO, iskusni policajci se ŠOKIRALI analizom snimka

Crna Hronika -

Policija i tužilaštvo nastavljaju istragu protiv Miloša Miljanovića, "kavčanina" osumnjičenog da je u kafiću na Vračaru pokušao da ubije trojicu muškaraca bliskih suparničkom "škaljarskom klanu".

Sumnja se da je uhapšeni učestvovao u još nekim napadima u kojima je bilo žrtava.

Miljanović se zasad brani ćutanjem. Na prvim saslušanjima zastupao ga je advokat Vladan Jovanović, koji mu je bio dodeljen po službenoj dužnosti. Verovatno će porodica njemu otkazati punomoćje i angažovati izabranog branioca.

Miljanović se tereti da je naoružan automatom uzi ušao u kafić u nameri da likvidira Miloša Nilovića Runju, Vojislava Kostića i Nikolu Kovačevića, koji su sedeli za istim stolom. Međutim, u svojoj nameri nije uspeo jer su se mete razbežale.

Odrađivao slične zadatke?

Iako nije uspeo da izvrši zadatak i, na prvi pogled, ispao trapav, iskusni policajci koji su analizirali snimak kažu da je način na koji se napadač kretao i nosio oružje govori o tome da je bio dobro uvežban, bez obzira na krajnji ishod, i da je, verovatno, već odrađivao slične napade.

foto: Screenshot, MUP Srbije

Sad je potrebno utvrditi koji su napadi u pitanju i ko su poručioci.

Brzom akcijom naše policije, Milanović je ubrzo nakon incidenta u kafiću i uhapšen, a kako je to izgledalo, podsetite se i pogledajte na ovom snimku:

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track