OTKRIVENO KAKO JE UHAPŠENA TIJANA AJFON Policija je OVAKO raskrinkala međunarodnu kriminalnu grupu i upala joj na orgije
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVENO KAKO JE UHAPŠENA TIJANA AJFON Policija je OVAKO raskrinkala međunarodnu kriminalnu grupu i upala joj na orgije

Crna Hronika -

Starleta Tijana Maksimović (27), poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je sa još 15 ljudi 28. maja u Suvom Polju kod Bijeljine u policijskoj akciji "Kristal".

U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije, upravo Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje. Uhapšeni su pod sumnjom za neovlaštenu proizvodnju i promet droga i oružja, kao i navođenje na prostituciju.

Prema prvim informacijama, međunarodna kriminalna grupa je "provaljena" kada je Tijanu Maksimović, koja je na orgije dovela devet devojaka, "ocinkarila" biša šefica, inače madam sa Zvezdare, sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima.

Međutim, prema novim informacijama, kako prenose mediji u Republici Srpskoj, do hapšenja je došlo posle dužeg praćenja pripadnika ove kriminalne grupe, u kojoj su policiji poznati dileri, zatim pripadnici škaljarskog klana...

Među uhapšenima su i policiji dobro poznati Dragan Ćuk i Elvis Hodžić, čijim se praćenjem i došlo do luksuzne vikendice, gde su se odvijale orgije.

Tokom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH Tijana Maksimović je negirala krivicu i odbacila optužbe da je ona organizovala i dovela devojke u vikendicu, a određen joj jednomesečni pritvor.

Policija je u ovoj akciji zaplenila oružje i kokain.

Uhapšeni su Milisav Tomić i Aleksandar Gajić, obojica iz Bijeljine, Pavle Stević i Srđan Mićić, obojica iz Brčkog, Željko Simić i Savo Simić, obojica iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća i Željko Vujić, svi iz Bijeljine, Adi Bajgorić iz Slovenije, Elvis Hodžić iz Lukavca i Tijana Maksimović iz Rume.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja