ZLOČIN U SRBOBRANU: Uhapšen  Šapčanin (39) zbog sumnje da je ubio Zagorku (70), telo nađeno ispod ćebeta
Foto: Zorana Jevtić

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati

ZLOČIN U SRBOBRANU: Uhapšen Šapčanin (39) zbog sumnje da je ubio Zagorku (70), telo nađeno ispod ćebeta

Crna Hronika -

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je Dejana T. (39) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je, pre dva dana, udarcima po glavi i telu, usmrtio sedamdesetogodišnju Zagorku Ć, meštanku Srbobrana, u njenoj kući.

Kako nezvanično saznajemo, komšije stradale žene prijavili su policiji da je ne viđaju, da im se nejavlja na telefon, a da inače sama živi u kući, nema nikoga.

-Ulaskom u kuću policija je naišla na premetačinu u kući. Nakon toga ugledali su beživotno telo žene, prekriveno ćebetom. Nakon sudske obdukcije, utvrđeno je da je žena preminula od nasilne smrti, zadobivši više udaraca rukama i raznim predmetima - kaže izvor Kurira, dodajući da se pretpostavlja da je teško ubistvo učinjeno zbog koristoljublja.

Kako smo čuli od komšija nesrećna žena živela je sama, skromno, nije radila nigde, a kuća u kojoj je živela bila je iznajmljena. Takođe od komšija smo čuli da su ulazna vrata bila zaključana iznutra, a da je prozor bio otvoren, što ukazuje da je ubica izašao iz kuće nakon zločina upravo kroz prozor.

Efikasnim operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo, identifikovala i uhapsila osumnjičenog. Inače za njim je bila raspisana poternica za razbojništvo u Beogradu i Šabcu.

Dejanu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Somboru.

Kurir/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track